ante čačić I gnk dinamo zagreb I 2022.

Ante Čačić ostaje glavni trener zagrebačkog Dinama i u novoj Elitnoj HT ligi!

Zagrebački nogometni klub Dinamo i trenutni privremeni trener Ante Čačić dogovorili su nastavak suradnje i novoj sezoni. Tako će trener Čačić nakon osvojenog prvenstva i dalje voditi Plave kao glavni trener prve momčadi Dinama. Suradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Treneru želimo uspješnu novu sezonu i brojne dobre rezultate na klupi prve momčadi Dinama!


“Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu. Nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama. Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički. To je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama”, rekao je novi – stari trener Plavih Ante Čačić.

Ante Čačić je osvajanjem prvenstva zadobio povjerenje Uprave

Podsjetimo, nakon što je smijenjen Dinamov trener Željko Kopić, do kraja natjecateljske sezone HNL-a 2021./2022. glavni trener prve momčadi plavih ponovo je postao Ante Čačić. Ponovo zato što je Čačić u svojoj trenerskoj karijeri već vodio zagrebački Dinamo i to od prosinca 2011. do studenog 2012. godine.

Novi / stari Dinamov trener Ante Čačić je s Plavima u sezoni 2011/12. HNL-a uzeo “duplu krunu” – osvojio je naslov prvaka Hrvatske i Hrvatski nogometni kup. Uz to, u sezoni 2012/13. s momčadi je ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Lige prvaka. Dinamo je u toj sezoni u kvalifikacijama za skupinu elitnog natjecanja protiv momčadi Ludogorec, Sheriff i Maribor ostvario niz od šest utakmica bez poraza. Točnije, ostvario je pet pobjeda i jedan remi. Više o novom treneru Dinama doznajte na Wikipediji.

Tagged