alen babić - steve robinson | bad blood | o2 arena london | 31.03.2024.

Alen Babić i Steve Robinson bore se na borilačkoj priredbi “Bad Blood” u londonskoj O2 Areni u nedjelju, 31. ožujka 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Alen Babić i Steve Robinson borit će se na borilačkoj priredbi “Bad Blood” koja se održava u londonskoj O2 Areni u nedjelju, 31. ožujka 2024. godine. Početak ovog dugoočekivanog meča je u 18 sati, a ukoliko niste u O2 Areni, za gledatelje iz Hrvatske je osiguran izravni televizijski prijenos. Točnije, ovaj boks meč će se prenositi putem televizijskog kanala SK Fight.

Podsjetimo, 33-godišnjem Alenu Babiću ovo prva borba nakon što je prošle, 2023. godine, izgubio od Lukasza Rozanskog u meču za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji. Također, bio mu je to prvi poraz u dosadašnjih 12 borbi, tako da je sada na omjeru 11-1. No, kako Alen Babić ima novog trenera Paschala Collinsa, očekuje se pobjeda hrvatskog borca. I dodajmo, Steve Robinson, kojem je nadimak Ivan Drago zbog fizičke sličnosti s likom iz filmske franšize o Rockyju Balboi, u karijeri ima šest pobjeda i dva poraza.

Dodajmo i da je zanimljivost prije ovog meča objavio Mike Goodall, direktor tvrtke Ringcraft Boxing Facilities. Naime, on je rekao kako je dan prije borilačkog događaja Bad Blood ispred O2 Arene ukraden kombi u kojem je bila polovica ringa. No, iako lopovi još nisu pronađeni, mečevi će se normalno održati. Naime, umeđuvremenu su organizatori pronašli zamjenski ring. A sve što vas dodatno zanima o našem borcu Alenu Savageu Babiću doznajte na njegovoj Facebook stranici.

O ovom meču protiv Ivana Drage Babić se izjasnio na svom Facebook profilu

Jednog dana sam rekao svojoj ženi: “Sutra idem, ne znam točno gdje, ne znam na koliko i ne znam kako, ali ne vraćam se bez meča”. Plan ne postoji, garancije nema, svaki razgovor vezan uz boks i sljedeći meč je završavao s jbg. Doma sam postao očajan, kao boksač pa i sve ostalo. Iako sam probao i dao sve od sebe bio sam sve gori i gori i polako, ali sigurno tonuo sve dublje. Dan kad sam krenuo i stigao, dotaknuo sam dno, svaka sumnja se udvostručila i glava koja je inače moje najveće oružje, borila se protiv mene.

Sreća u nesreći je da mi nije prvi put na dnu i znam da sam se svaki put izvukao tek kada sam dotaknuo dno. Loši dani postali su sve bolji, glava sve bistrija. S glavom vratio se i boks, s boksom vraća se moj život. Moj život opet ima smisla. Najgluplja stvar koju sam čuo, a sada je navodno popularna je da “moraš boksati za sebe, tek onda ćeš uspjeti.”

Ja boksam za svoju buduću obitelj, svoje fanove i još 100 stvari prije nego za samog sebe. Za kraj, neka mi boks sudi, boks je jedini koji ima to pravo. Za par dana ulazim u sudnicu, ali onu moju, jedinu koju priznajem.

VIDEO: “I don’t f… care. I want to seriously hurt someone!” | Alen Savage Babić announces his return

Tagged