adidas runners 2023

Adidas Runners 2023 – Najpoznatija trkačka zajednica kreće s novom sezonom treninga

Hrvatski timovi globalne trkačke zajednice adidas Runners započinju novu sezonu treninga i pozivaju nove članove da im se pridruže! Uz besplatne prilagođene treninge, stručne trenere i motivirajuću atmosferu, nova sezona donosi brojne programe i aktivnosti. A uz njih će garantirano svi sportaši i rekreativci poboljšati svoje individualne rezultate.


U novoj godini članovi će imati priliku zajedno se pripremiti za brojne utrke različitih dužina te sudjelovati na treninzima joge i pilatesa uz koje će poboljšati fizičke sposobnosti. Treninzi trčanja održavaju se redovito – rano ujutro ili navečer. A kapetanice adidas Runnersa Zagreb Ana Širić i Marie Wasler te kapetan adidas Runnersa Osijek Ivan Volinek najavljuju i brojna iznenađenja za polaznike. Dodajmo da se zajednici adidas Runners mogu priključiti aktivni sportaši, rekreativci. Ali mogu trčati i početnici koji se nikad u životu nisu susreli s trčanjem.

“Ovogodišnje aktivnosti bit će dinamične. Tako će osim sportskih aktivnosti biti i mnogih drugih zanimljivosti. Ove, 2023. godine, planiramo organizirati različite radionice, panele i druženja uz koja ćemo dodatno aktivirati i ojačati zajednicu“, komentirala je kapetanica Ana Širić. Prema pregledu aktivnosti, prošla sezona je bila najaktivnija do sada. Naime, zajednica je organizirala brojne izlete na utrke u Hrvatskoj i inozemstvu.

Trčanje kroz druženja ojačava odnose koji pridonose stvaranju poticajne sportske atmosfere

“Prošla godina je bila zaista odlična, a ova godina će sigurno biti još i bolja. Imamo velike planove koji uključuju i druge stvari osim sporta, kao što je jačanje zajednice kroz društveno odgovorne projekte. Prošle smo godine kroz inicijativu With Women We Run progovorili o problemu nasilja nad ženama, a ove godine u tom smjeru nastavljamo i dalje”, rekla je kapetanica Marie Wasler.

U Osijeku su adidas Runnersi aktivni od prošle godine, a već sad su sakupili veliki broj članova. A kapetan njihove zajednice Ivan Volinek poziva nove članove: “Osijek je nadmašio sva očekivanja i svi smo jako zadovoljni jer je odaziv fantastičan. Sve nove članove čeka podrška na više razina, puno zabave i pozitivne energije. Dođite i trčite s nama!”

Svim članovima na raspolaganju je tim stručnjaka, iskusnih trenera, nutricionista i psihologa koji će poticati članove da postignu svoje ciljeve i dostignu svoj maksimum. Treninzi se održavaju na različitim lokacijama u Osijeku i Zagrebu gdje se ističe i adidas Sports Studio u Ilici. Više informacija o projektu, lokacijama i rasporedu treninga dostupno je na FB stranicama adidas Runners Zagreb i adidas Runners Osijek te na mrežnoj stranici na adresi adidasrunners.hr.

VIDEO: adidas Runners | Be Better

Tagged