stadion kranjčevićeva zagreb / 2014.

30. kolo Hrvatski Telekom 1.HNL – utakmica Lokomotive i Hajduka – informacije o ulaznicama

U nedjelju, 21. lipnja 2020. godine, u sklopu 30. kola Hrvatski Telekom 1.HNL na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrat će se utakmica između NK Lokomotive i HNK Hajduka. Pridržavajući se svih naputaka i aktivnih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, maksimalan broj gledatelja je 30% od ukupnog kapaciteta stadiona! Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 60 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 40 kuna, dok ulaznice za gostujuću istočnu tribinu prodaje isključivo HNK Hajduk.

VAŽNO: Na dan utakmice neće biti moguće kupiti ulaznice za istočnu tribinu koja je namijenjena Torcidi – navijačima HNK Hajduka!

Blagajne stadiona u Kranjčevićevoj ulici bit će otvorene u subotu, 20. lipnja od 10 do 15 sati i na dan utakmice u nedjelju, 21. lipnja od 14 sati, a u prodaji će biti isključivo ulaznice za zapadnu tribinu.

Zbog ograničenog broja ulaznica, molimo navijače da osiguraju ulaznice na vrijeme.

NK Lokomotiva moli sve navijače koji će prisustvovati utakmici u nedjelju da poštuju mjere i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o održavanju nužne fizičke udaljenosti od 1,5 metra na tribinama stadiona.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged