karate grand prix croatia I samobor 2019.

30. Karate Grand Prix Croatia – 1800 karataša iz 33 zemlje dolazi u Samobor!

Jubilarno 30. izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira Karate Grand Prix Croatia održat će se od petka do nedjelje, od 18. do 20. ožujka 2022. godine u Samoboru! A na ovogodišnjem turniru u karateu prijavilo se čak 1800 natjecatelja iz 33 zemlje. Natjecanja za sve uzrasne kategorije odvijaju se kroz tri dana u Sportskoj dvorani Samobor, a središnji događaj predstavljaju borbe u kategoriji seniora.


Natjecanja u Seniors Open kategoriji započinju u subotu, 19. ožujka u 17:10 sati. Dodajmo da će se finala će se održati nakon ceremonije otvorenja, koja je na rasporedu istog dana u 19:30 sati. Na turniru će se naći i nama poznata imena poput hrvatskih reprezentativca Ivana i Anđela Kvesića. A u najatraktivnijoj muškoj seniorskoj konkurenciji, u kojoj se dodjeljuje i nagradni fond, nastupa i nekoliko velikih imena svjetskog karatea.

Na 30. izdanju Karate Grand Prix Croatia održat će se i natjecanje u para-karateu

Nažalost, zbog mjera protiv koronavirusa ovaj ponajveći turnira u karateu u Hrvatskoj održava se bez gledatelja. No, organizator je organizirao prijenos uživo putem svog YouTube kanala CRO RING, a možete ga gledati ovdje.

Na samoborski tatami će, uz domaćina Hrvatsku, izaći natjecatelji iz čak 33 zemlje. A oni dolaze iz Azerbajdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Izraela, Italije, Kosova, Mađarske, Moldavije, Njemačke, Norveške, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske, Ukrajine… Više informacija turniru Karate Grand Prix Croatia možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Tagged