aleksandar baić - halucinacija - 2020

Zvijezda Voicea Aleksandar Baić u novom spotu zaplesao s djevojkom Dariom

Omiljeni HTV-ov show The Voice tek je završio, a jedan od njegovih finalista, član tima Davora Gobca, Karlovčanin Aleksandar Baić već ima vlastiti singl. Pjesmu “Halucinacija” napisao je Srđan Sekulović Skansi koji je Aleksandra upoznao u showu The Voice kao član tima Gobac. Pjesma je osvojila simpatije publike, a sada je dobila i rasplesani video spot.

Video spot za pjesmu Halucinacija, ujedno i Aleksandrov prvi u karijeri, sniman je u njegovom rodnom Karlovcu, a snimio ga je tim mladih i ambicioznih kreativaca Izvan fokusa.

“Snimanje spota sam dogovorio s ekipom Izvan fokusa s kojima sam prije surađivao na drugim projektima te ih poznajem otprije pa je to bio neki logičan potez za mene. Snimali smo u Karlovcu i sve smo uspjeli snimiti kako smo zamislili”, rekao je Aleksandar i otkirio da mu je u spotu društvo radila i jedna posebna gošća: “Imali smo neke malo drugačije ideje za spot, ali u zadnjem trenutku smo se odlučili za plesni video i da u njega uključimo moju djevojku Dariju koja je odradila odličan posao. Stalno se pitala Što ako ne bude dobro? Rekao sam joj da se ne sekira, da je to samo za cijeli život!”


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Zvijezda Voicea Aleksandar Baić u novom spotu zaplesao s djevojkom Dariom

Comments are closed.