zoster - mozak na pašnjak | 2023.

Zoster objavio spot za pjesmu “Mozak na pašnjak”, peti singl sa njihovog albuma “Najgori”

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Mozak na pašnjak”, a ona je peti singl sa njihovog novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Video spot za pjesmu radila je mlada taletirana redateljica Karmen Obrdalj iz Mostara.


“U kontekstu albuma pjesma Mozak na pašnjak se nalazi na sredini. Točnije, ona predstavlja lom anti-junaka kojeg pratimo – Najgoreg. A on doživljava neku vrstu osobnog loma i mraka, nakon kojeg ne vidi izlaz. I jedino što mu preostaje je da jednostavno sve pomnoži s nulom. A znamo da sve što množimo s nulom daje nulu. I konačnici u gorčini prelazi na tamnu stranu…”, rekao je Mario Knezović, frontmen benda Zoster.

Podsjetimo, novi Zosterov album naziva Najgori imat će 10 pjesama, a one će biti koncepcijski povezane. I dodajmo, grupa Zoster je 2020. godine potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma Najgori koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu. Više o ovom bosansko-hercebovačkom pop-reaggae bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Zoster – Mozak na pašnjak

Tagged