zoran primjer - agramer - 2021.

Zoran Primjer, novo ime rap scene, predstavlja se prvim singlom “Agramer”

Zoran Primjer je novi izvođač na domaćoj rap sceni, a publici se predstavlja sa debitantskim singlom “Agramer”. To je inspirativna pjesma koja priča priču o svim stanovnicima našeg Grada, ali i onima koji će to postati. O njihovoj i našoj ljubavi prema gradu u kojem živimo i želji da svojim angažmanom pripomognemo boljem životu cijelog kolektiva.

Autor glazbe i aranžmana je Tomo Žaper, tekst je napisao Zoran Primjer, miks i mastering je napravio Hrvoje Golubić, a glazbenu produkciju potpisuje Tomo Žaper. Uz Zorana, u pjesmi su sudjelovali Marko Bregant (gitara), Gojko Tomljanović (orgulje) i Tomo Žaper (bas gitara, gitara, klavijature, bubnjevi + produkcija, programiranje).

U režiji Dinka Pasinija je na brojnim zagrebačkim lokacijama snimljen videospot, koji još jednom pokazuje ljepote Zoranovog najdražeg grada – Zagreba. Singl Agramer uvod je u EP naziva Zagrebački ep, a sastoji se od pet pjesama. One se bave tematikom vezanom uz Grad Zagreb i njegove stanovnike. Misija EP-a je na urbano zanimljiv i edukativan način podijeliti ljubav prema Zagrebu sa svim istomišljenicima u gradu.

Što o “Agrameru” kaže Zoran?

“Ideja za projekt nastala je spontano. I to nakon dugogodišnjih pokušaja da završim materijale za album koji želim objaviti, a koji još uvijek nisu ugledali svjetlo dana. S obzirom da redovito pišem pjesme i snimam demo verzije istih, dogodila se i serija pjesama o Zagrebu. Njih sam odlučio objediniti na jednom mjestu – CD-u u obliku EP-a. Vjerujem da će to biti dobar uvod za predstavljanje sebe kao autora široj publici, prije nego što ranije spomenuti album dobije svoj fizički oblik”, rekao je Zoran Primjer.

“Isto tako, Zagrebački ep zamišljam kao dobar početak. Ali gledam na njega kao dodatni motiv za brži i kvalitetniji završetak već ranije snimanih materijala koje smatram cjelovitom osobnom ekspresijom”, dodao je Zoran. Pjesmu je izdala Spona, a više doznajte na mrežnoj adresi spona.com.hr.

Video: Zoran Primjer – Agramer

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -