zembo latifa - acoustic session zembo from the barrel I 2022. I toni mandušić i filip majdak

Zembo Latifa predstavlja akustični session “Zembo From The Barrel”

Zembo Latifa i “Make It Count” pokrenuli su novu i zanimljivu glazbenu kampanju pod nazivom “Zembo From The Barrel”. Cilj ove kampanje je promocija novih, ali i nadolazećih glazbenika. A svi će oni uz Zembu Latifu pjevati covere i obrade svjetskih hitova i to u akustičnoj verziji! Prvi Zembini gosti koji se pojavljuju u ovoj kampanji su gitarist i pjevač Toni Mandušić iz mladog i sve popularnijeg benda Toni.Drama te gitarist i producent Filip Majdak.


“Iznimno sam sretan što sam uspio ugostiti svoja dva draga prijatelja sa kojima i inače djelim binu na svojim koncertima. Oni su mi doista velika podrška u karijeri i svojim talentom me očaravaju iz dana u dan. Mislim da je ova suradnja savršena glazbena kombinacija za početak ove nove kampanje”, rekao je Zembo.

Sessionom Zembo From The Barrel glazbenik Zembo Latifa nastavlja uspješnu suradnju s MAKE IT COUNT. Njihov osnovni cilj je globalnom kreativnom kampanjom tražiti i podržavati mlade inovativne umjetnike, kao i svoje vjerne potrošače. Više informacija o Zembi doznajte na njegovom Instagram profilu.

Audio session: Zembo Latifa / Zembo From The Barrel – Love Yourself / Lonely Boy (acoustic cover)

Tagged