zebas - rolanje po valovima - 2021.

Zebas, zagrebačka indie petorka, predstavlja spot za pjesmu “Rolanje po valovima”

Zagrebačka indie petorka Zebas predstavlja video spot za svoj aktualni singl koji se zove “Rolanje po valovima”. Šesti je to singl ovog mladog i zanimljivog zagrebačkog indie rock benda. Podsjetimo, oni su i aktualni pobjednici glazbenog natjecanja Hrvatskog glazbenog festivala (HGF). A za one koji možda nisu još upoznati sa opusom ovog indie benda, ta informacija bi ih trebala nagovoriti da ih poslušaju.

Luka Zeba, frontmen benda Zebas, potpisnik je glazbe i stihova, a aranžmani su djelo cijelog benda. Snimanje, mix i produkcija glazbe povjereni su Franji Heršaku. I dodajmo da je singl objavljen u nakladi Rezonator Recordsa.

Zagrebački indie rock bend Zebas čine Luka Zeba koji svira gitaru, ali i u njemu pjeva. Tu su još i Matej Zeba na gitari, Matej Emer koji svira bas, Franjo Heršak je na bubnjevima te Jakob Filić na klavijaturama. Dodamjmo da je ovaj zagrebački bend pjesmu Rolanje po valovima predstavio uoči svog premijernog nastupa na tradicionalnom Slavonija Festu CMC200 koji će se održati u Slavonskom Brodu. Također, tu subotu, 4. rujna 2021. godine, premijerno će na Festivalu predstaviti i videospot. Više o bendu Zebas doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Zebas – Rolanje po valovima

Tagged