zagrebačko kazalište mladih | zekaem | zkm zagreb | 2020.

Zagrebačko kazalište mladih zbog epidemije korona virusa odgađa sve predstave

Zagrebačko kazalište mladih odgađa sve predstave koje su na repertoaru ZKM-a, uključujući i najavljenu premijeru CEMENT koja je trebala biti izvedena 13. ožujka 2020. godine.

ZKM je ovu odluku donio u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite da se zbog pandemije korona virusa do daljnjega odgode svi skupovi i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od sto ljudi. Cijeneći publiku i zdravlje ljudi ZKM je privremeno bez predstava na repertoaru što se odnosi i na predstave Učilišta ZKM-a.

Nastava Učilišta ZKM-a i dalje se odvija prema planu kao i nastava u redovnim školama. O svim promjenama u našem kazališnom i učilišnom programu, a koje će ovisiti o preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, medije i javnost iz ZKM-a izvještavat će se svakog ponedjeljka.

U ZKM-u će se u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine ipak održati Tribina Čitanje kazališta i zatvorena generalna proba predstave CEMENT – koja će svoju premijeru doživjeti nakon što prestane opasnost od virusne zaraze virusa COVID-19.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged