zagrebački solisti - zračna luka franjo tuđman zagreb - 2019

Zagrebački solisti prije puta u Južnu Koreju pretvorili Zračnu luku u pozornicu

Putnički terminal Zračne luke Franjo Tuđman u poslijepodnevnim satima na trenutak je postao jedna u nizu pozornica Zagrebačkih solista.

Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata Dar Zagrepčanima obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa, zračna luka je s radošću pozvala kultni i svjetski poznati ansambl da održi kratak koncert klasične glazbe u putničkom terminalu, netom prije njihovog puta u Južnu Koreju.

“Čast nam je svirati u ovako lijepom prostoru koji je na ponos Zagrepčana, a moram priznati i da je vrlo akustičan pa vjerujem da ćemo to ponoviti. Znamo da je od strane putnika zračna luka proglašena za najbolju u Europi i nadamo se da smo i mi danas doprinijeli tom statusu. Hvala svima koji su zastali i zapljeskali nam pred put u Južnu Koreju”, rekao je violinist Krunoslav Marić, predsjednik Upravnog vijeća ansambla Zagrebački solisti.

Jedinstveni događaj, prekrasnog muziciranja iznenadio je i oduševio putnike i radnike zagrebačke zračne luke koji su imali priliku uživati u poznatim skladbama Mozarta, Boccherinija i Piazzolle u prostoru međunarodnog odlaska.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Zagrebački solisti prije puta u Južnu Koreju pretvorili Zračnu luku u pozornicu

Comments are closed.