muzej za umjetnost i obrt zagreb / svibanj 2012.

Zagrebački Muzej za umjetnost i obrt dobitnik tri nagrade Hrvatskog muzejskog društva

Na svečanoj dodjeli Godišnjih nagrada i priznanja za najbolja muzejska ostvarenja u 2018. godini te Nagrade za životno djelo Hrvatskog muzejskog društva, Muzej za umjetnost i obrt dobio je čak tri nagrade. MUO Zagreb je dobitnik nagrada u tri kategorije: Godišnja nagradu za realizirani izdavački projekt, Godišnja nagrada za realizirani marketinško – propagandni program te Nagrada za životno djelo HMD-a. Nagradu za realizirani izdavački projekt – monografiju Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost primili su ravnatelj MUO Miroslav Gašparović i Ante Žužul, predsjednik Nadzornog odbora Školske knjige d.d. te Vesna Ledić, jedna od urednica monografije uz Adrianu Prlić i Miroslavu Vučić.

U Kategoriji za marketinško – propagandni program nagradu je dobio Odjel marketinga i PR-a MUO za izložbu Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost pod vodstvom Vesne Jurić Bulatović te Andree Gerenčer, voditeljice PR-a sa suradnicama Marijom Jurkić, Vesnom Validžić i Marinom Lukić.

Nagradu za životno djelo u muzejskoj struci dobila je umirovljena, dugogodišnja muzejska pedagoginja iz Muzeja za umjetnost i obrt Malina Zuccon Martić, za trajni doprinos muzejskoj pedagogiji i struci.

malina zuccon martić - 2019.

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -