borna čop - tvornica session - zagreb - 2021.

Zagrebački glazbenik Borna Čop predstavlja ljubavnu baladu “Svjetla Zagreba”

Zagrebački glazbenik Borna Čop predstavlja svoju novu pjesmu “Svjetla Zagreba” i prateći video spot. Ovo je drugi samostalni singl s nadolazećeg studijskog albuma, a snimljen je u studiju ZG Zvuk u produkciji Hrvoja Prskala. Pjesma “Svjetla Zagreba” topla je ljubavna balada koja se s lakoćom zavlači pod kožu.

Ona donosi životnu priču u kojoj će mnogi prepoznati svoje vlastite uspomene, a melodični refreni i prepoznatljivi gitaristički motivi polako postaju zaštini znak Borninog autorskog rukopisa. Video spot u režiji Igora Ilića sjajno dočarava atmosferu pjesme, a u glavnoj ulozi zablistala je poznata i nagrađivana hrvatska filmska i kazališna glumica Iskra Jirsak.


Svjetla Zagreba je moja osobna posveta jednoj ljubavi, jednoj mladosti i jednom vremenu u kojem je nastala. Ova pjesma je čista esencija emocija i prilikom izvođenja iznova proživljavam svaki njen stih. Ljubav koja plane između dvoje mladih ljudi iz različitih krajeva, u ovom slučaju juga i sjevera, koji se upoznaju za vrijeme studiranja, zaslužuje biti ovjekovječena u glazbi i stihu. A kao draga uspomena nastavlja živjeti i pronalaziti svoj put”, rekao je Borna Čop. Dodajmo da je Borna inače gitarist grupe Film velikog Jure Stublića.

Pjesmu “Svjetla Zagreba” prati zanimljiv i atraktivan video spot

Igor Ilić je fantastično pogodio ugođaj pjesme i napravio iznimno zanimljiv i atraktivan spot. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ideje su frcale kao šampanjac iz netom otvorene boce. A kao u pravom filmu imamo i tzv. easter egg, kojeg ostavljam gledateljima da ga sami otkriju. Oduševljen sam Iskrinom ulogom u spotu i pozitivnom energijom kojom zrači”, dodao je Borna.

“S obzirom da se znamo iz Dubrave iz jako mladih dana, kliknuli smo na prvu i odmah stvorili dobru vibru. Jednom riječju – zaiskrilo je. Snimanje se neprimjetno pretvorilo u vrhunski tulum. Posebno sam zahvalan bendu koji je svirački doprinio konačnom glazbenom ruhu pjesme. Ivanu Frntiću na klavijaturama, Mariju Jagarincu na bubnjevima i Jadranku Jagarincu na bas gitari. A budući da se u pjesmi radi o studentskoj ljubavi, mogu reći da gitarske dionice smatram svojim glazbenim diplomskim radom. Razigrano, ljupko, nježno i uzbudljivo, baš kao ljubav”, rekao je Borna Čop. O Borni više možete doznati na njegovom Instagram profilu.

Video: Borna Čop – Svjetla Zagreba

Tagged