lili gee - okus sunca - 2020

Zagrebački bend Lili Gee predstavlja pjesmu “Sve je dobro (korona mix)”

Nakon uvodnog EP-a “Okus sunca”, brojnih singlova i video spotova, odličnog debitantskog albuma “Predigra” te vinilnog EP-a “Android”, zagrebačka grupa Lili Gee predstavlja nešto drugačije – singl “Sve je dobro (korona mix)”. Riječ je o pjesmi koju su članovi benda sami snimili i producirali za vrijeme pandemije koronavirusa, a napravili su i video spot.

“Naslov pjesme učinio nam se pogodan i za novi tzv. korona mix, gdje smo pjesmu prilagodili ovom teškom vremenu koje će vjerujemo zauvijek proći ili kako to kažu riječi pjesme: Sve je dobro, nije da nije, ostani doma proći će prije!”, rekao je Miroslav Odak.


“Originalna” pjesma se izvorno nalazi na studijskom albumu Lili Gee – Predigra (Spona / Aquarius Records, 2019.), a za ovu priliku je dobila novi tekst i izmijenjeni aranžman. Autor glazbe je Miroslav Odak, tekst je napisala Lidija Graovac, a aranžman su napravili Jurica Bura i Miroslav Odak.

Sve je dobro naš je koronarni, tj. srčani mix za sve malodušne u doba korona virusa. Ovaj visokoenergetski glazbeni koktel neutemeljenog optimizma, pobjede nad iskustvom i duha nad materijom, naš je kredo i poruka!”, poručuje Lili Gee, a više informacija o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video spot: Lili Gee – Sve je dobro (korona mix)

Tagged