lovro dokić - 2020

Zagrebačke ulice kao sjajna kulisa – pogledajte kako je Lovro iskoristio metropolu za svoj novi spot

Samo godinu dana otkako je žiri TV showa “Zvijezde” bacio na koljena, a Tončiju Huljiću izmamio i suze na oči, Lovro Dokić objavljuje svoje, drugo po redu, glazbeno ostvarenje. Prošle smo godine imali priliku čuti njegov prvi singl “Budi tu”, nježnu baladu s kojom je zasjao na čak prvo mjesto TOP 20 ljestvice hrvatskoga radija.

“Presretan sam što mogu reći da je Croatia Records odlučila objaviti moju drugu pjesmu. Ipak su oni najznačajnija izdavačka kuća u Hrvatskoj i to je za mene ogromna stvar”, rekao je Lovro i otkrio da od svoje druge pjesme ima još veća očekivanja.

Pristani na zauvijek je mladenačka, vesela pjesma u pop stilu, koja potpuno odgovara Lovrinom karakteru, a čiji tekst potpisuje Stella Lutz, glazbu Stella Lutz, Lovro Knežević i Domagoj Čondrić, a aranžman Josip Šuker.

Iza Lovre je dosta burna godina. Već je poznato da je Lovro naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju i da u njegovom riječniku ne postoji riječ nemoguće. Osim što je ove godine maturirao, položio je vozački ispit, upisao fakultet (i to odnosi s javnošću), uspio se čak i kvalificirati za paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine.

Uz sve te obaveze Lovro ne odustaje niti od glazbe i svo svoje slobodno vrijeme ulaže u rad na novim pjesmama.

“Glazba je jedna od mojih ljubavi i ustrajat ću u tome dokle god budem imao mogućnosti. Ne zanima me previše uspjeh i popularnost nego samo želim pokazati ljudima, a i sebi, koliko mogu. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze koje imam ali kod mene nema odustajanja. U ovu smo pjesmu i spot uložili zaista puno truda i vremena i nadam se da će publika to znati prepoznati”, dodaje Lovro.

U video spotu, koji je sniman na zagrebačkim ulicama, pojavljuje se većina Lovrinih bliskih prijatelja, a samo ime pjesme Pristani na zauvijek dalo je inspiraciju za scenarij.

Sa svojih 18. godina Lovro vrlo ambiciozno korača prema hrvatskom estradnom nebu i izgleda da ga ništa ne može zaustaviti na tom putu.


  • foto: Bruno Fantulin

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -