lovro dokić - 2020

Zagrebačke ulice kao sjajna kulisa – pogledajte kako je Lovro iskoristio metropolu za svoj novi spot

Samo godinu dana otkako je žiri TV showa “Zvijezde” bacio na koljena, a Tončiju Huljiću izmamio i suze na oči, Lovro Dokić objavljuje svoje, drugo po redu, glazbeno ostvarenje. Prošle smo godine imali priliku čuti njegov prvi singl “Budi tu”, nježnu baladu s kojom je zasjao na čak prvo mjesto TOP 20 ljestvice hrvatskoga radija. “Pristani na zauvijek” je mladenačka, vesela pjesma u pop stilu, koja potpuno odgovara Lovrinom karakteru, a čiji tekst potpisuje Stella Lutz, glazbu Stella Lutz, Lovro Knežević i Domagoj Čondrić, a aranžman Josip Šuker. “Presretan sam što mogu reći da je Croatia Records odlučila objaviti moju drugu pjesmu. Ipak su oni najznačajnija izdavačka kuća u Hrvatskoj i to je za mene ogromna stvar”, rekao je Lovro i otkrio da od svoje druge pjesme ima još veća očekivanja.


Iza Lovre je dosta burna godina. Već je poznato da je Lovro naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju i da u njegovom riječniku ne postoji riječ nemoguće. Osim što je ove godine maturirao, položio je vozački ispit, upisao fakultet (i to odnosi s javnošću), uspio se čak i kvalificirati za paraolimpijske igre u Pekingu 2022. godine. Uz sve te obaveze Lovro ne odustaje niti od glazbe i svo svoje slobodno vrijeme ulaže u rad na novim pjesmama.

“Glazba je jedna od mojih ljubavi i ustrajat ću u tome dokle god budem imao mogućnosti. Ne zanima me previše uspjeh i popularnost nego samo želim pokazati ljudima, a i sebi, koliko mogu. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze koje imam ali kod mene nema odustajanja. U ovu smo pjesmu i spot uložili zaista puno truda i vremena i nadam se da će publika to znati prepoznati”, dodaje Lovro.

U video spotu, koji je sniman na zagrebačkim ulicama, pojavljuje se većina Lovrinih bliskih prijatelja, a samo ime pjesme Pristani na zauvijek dalo je inspiraciju za scenarij.

Sa svojih 18. godina Lovro vrlo ambiciozno korača prema hrvatskom estradnom nebu i izgleda da ga ništa ne može zaustaviti na tom putu.

Lovro Dokić – Pristani na zauvijek


  • foto: Bruno Fantulin

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged