martina geber geby - ljubav

Zagrebačka pjevačica Geby predstavlja novi singl i videospot Ljubav!

Nakon odličnih singlova Zaboravi na sve i Povedi nas u smijeh zagrebačka pjevačica Geby predstavlja novi singl i videospot “Ljubav”! Riječ je o post-ljetnoj pjesmi, koja budi sjećanja na dugo toplo ljeto, ljetne ljubavi te romanse koje se često događaju na moru.

Autor glazbe i teksta je Goran Šeler, mastering je napravio Marko Gaćina, a za glazbenu produkciju i aranžman je zaslužan sve poznatiji mladi producent Leo Anđelković, koji je pjesmi darovao zvuk i atmosferu koja je drugačija u odnosu na dosadašnje singlove Geby.

Uz već standardne suradnike, Geby su se na snimanju pjesme Ljubav pridružili legendarni Hrvoje Rupčić (Cubismo) na perkusijama te mladi, ali renomirani beogradski glazbenik i klavijaturist Nikola Nemešević – Nemeš, koji savršeno prate vokal, stvarajući idealnu fuziju emocija između glazbe i teksta.

“Ovo je pjesma za sve nas ljetne tipove, koji bi voljeli odspavati zimski san do sljedećih toplih, ljetnih dana i prvih zraka sunca. Vjerujem da nas ima! Nadam se da će nas do idućeg ljeta grijati sjećanja na topli vjetar s juga i ljetne avanture”, kaže Martina Geber Geby.

Za singl Ljubav snimljen je i vizualno iznimno atraktivan videospot, režiju i produkciju potpisuje Mr. Badi, a make up Nina Pejnović.

Geby je široj javnosti poznata po duetu Malena, koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Kao glavni i prateći vokal surađivala je s brojnim glazbenim sastavima; Jinx, Psihomodo Pop, Flyer, Markiz, Brain Holidays, Radio Aktiv…

Singlovima Zaboravi na sve, Povedi nas u smijeh i Ljubav najavljuje samostalan debitantski album, koji će biti objavljen iduće godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -