zadnji reper u gradu / stoka ft. tram 11 & jantar

Zadnji reper u gradu – fantastična suradnja hip-hop institucija Stoke, Trama 11 i Jantara

Fantastična suradnja Stoke s Tram 11 i Jantarom u singlu “Zadnji reper u gradu” u svega pet dana prešla je više od 160 tisuća pregleda na YouTubeu ulovivši četvrto mjesto trendinga u Hrvatskoj, ali postavši i najgledaniji video spot domaćih izvođača na ovoj platformi. Lideri stare i nove hip hop škole, Stoka i Tram 11 s jedne strane i talentirani Jantar, član kolektiva ONI s druge strane, isporučili su moćnih 5 i pol minuta ozbiljnog rapa, fantastičnih rima u flowu kakav isporučuju samo najveći MC-ji. spot Svena Čustovića sniman je na niz lokacija u Zagrebu, a posebna zahvala upućena je Ministarstvu obrane Republike Hrvatske, Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu i Eskadrili višenamjenskih helikoptera, čija se vozila pojavljuju u videu, koji je bez problema u par dana prešao 160 tisuća gledanja.

Singl Zadnji reper u Gradu najavljuje izlazak novog Stokinog albuma Incident planiran kroz tjedan dana, ali predstavlja i prvu službenu suradnju s Tram 11.

General Woo i Target i sami su u studiju gdje rade na novom studijskom albumu i pripremaju se za nastup u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, koju su napunili na mitskom povratničkom koncertu prije dvije godine.

Tram 11 nastupit će u subotu, 23. studenog 2019. godine, na drugom danu 15. Pozitivnog koncerta, uz grupe Dubioza Kolektiv, Krankšvester i Antenat.

Stoka ft. Tram11 & Jantar – Zadnji reper u gradu


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Zadnji reper u gradu – fantastična suradnja hip-hop institucija Stoke, Trama 11 i Jantara

Comments are closed.