xscull8 2020

XSKULL8, slovenski heavy rock bend, predstavlja singl Little Miss Perfect

Slovenski heavy rock bend XSKULL8 predstavlja svoj novi singl! Nakon već objavljenih “My Worst Enemy” i “Engine of Doom” na red je stigla i ne tako nevina, ali potpuno zavodljiva “Little Miss Perfect”.

Pjesmu, koja je svjetlost dana ugledala prije nekoliko dana, potpisuju gitarist Johnny koji je zadužen za instrumentale i frontmen Rok koji je napisao tekst. Dodajmo da je hrvatskoj publici XSKULL8 poznatiji kao ex-Captain Morgan’s Revenge.

“Tekst sam počeo pisati sasvim drugačije nego što je ispalo na kraju. Želio sam napisati pjesmu o licemjernoj djevojci koja svima laže u lice kako je sve to: dobra djevojka koja to zapravo nije. U stvarnosti smo svi bar malo licemjerni i često vodimo dvostruki život. Jednostavno se ne možete ponašati na isti način pred roditeljima ili djecom kao pred pozornicom usred nekog velikog koncerta, ali to je u redu. Upravo me to potaknulo na razmišljanje. U redu je ako ste marljivi, u redu je ako se ponašate pristojno, idete u školu, ne pušite, ne pijete, ako ste obiteljski orijentirani…

U redu je i ako se ne želite obvezati bilo kome ili čemu, ako želite živjeti svaki dan kao da vam je posljednji, ako ne želite djecu, ako vam putovanje znači više od kuće s hipotekom… Sve je u redu. I to je na kraju bila poruka ove pjesme. Ona je mala Gospođica Savršena u svakom smislu i slučaju. Dakle, pjesma personificira svakoga od nas. S jedne strane smo ljudi koji idu na posao, volontiraju, doprinose društvu na razne načine i žive prema normama, ali s druge strane, mi smo i rokeri i sve ono što ide uz to”, rekao je Rok.

Spot za pjesmu “Little Miss Perfect” je snimljen u samo dva dana na dvije lokacije

“Produkcijski tim bio je vrlo učinkovit, tako da je sve išlo vrlo glatko. Svejedno moramo naglasiti da bez podrške naših prijatelja i obožavatelja ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Svatko je sjajno odradio svoj posao. Pogledajte video spot i zamislite koji su nas kadrovi najviše puta trebali puta ponoviti. To je dio u kojem smo najviše uživali snimati”, dodaje Rok smijući se najzabavnijim trenucima sa seta.

“Novi album unosi novi, heavy i moderniji zvuk u našu rock’n’roll bazu. Zvuk koji je naš producent Matej Pečaver pronašao u nama zaista je ono što ovaj album treba. Glazba ima taj it faktor, znate o čemu se radi i to možete osjetiti duboko u sebi. Još uvijek plešemo negdje na razmeđi rocka i metala, samo što smo ovaj put malo više kliznuli u heavy smjeru. Svi se slažemo da će ovaj album biti nešto na što smo svi ponosni”, najavljuje Rok i u ime sva četiri člana benda zahvaljuje svima koji su sudjelovali u stvaranju novog materijala.

Četiri člana benda XSKULL8 obećavaju fanovima ono što najviše žele

“Željeli bismo zahvaliti Mateju Pečaveru, koji je bio s nama od samog početka. Već je pomogao u kreativnom procesu naših prvih demo snimaka, tako da smo na kraju stvorili proizvod kojim se svi možemo ponosno. Također, zahvaljujemo Mirror 2 Mirror Productionu za već četiri snimljena spota. Sjajna su ekipa i zadovoljstvo nam je raditi s njima. I na kraju, htjeli bismo zahvaliti svima koji su pomogli u snimanju, glavnim ulogama, sporednim ulogama, svima…

Bez njih ovaj glazbeni video jednostavno ne bi postojao. Na kraju ne smijemo zaboraviti ljude koji su trenutno na margini i u teškoj životnoj situaciji zbog zabrane održavanja koncerata u Sloveniji. Bez njih bismo se sami morali nositi sa svakim malim detaljem: financijama, logistikom, zvukom, rasvjetom, promocijom (svime što je bendu potrebno da bi bio aktivan). Njima možemo zahvaliti što ćemo sigurno doći kući, imati nešto jesti i da će sve zvučati baš onako kako želimo. Hvala im!”, rekao je Rok iz benda XSKULL8.

Captain Morgan’s Revenge a.k.a. XSKULL8

Captain Morgan’s Revenge započeo je kao trio u Novom Mestu koji je svoj je prvi koncert održao u prosincu 2015. Uskoro im se pridružio i četvrti član, a sadašnju postavu čine: Rok – vokal i gitara, Johnny– gitara, Nejc – bas i Klemen – bubnjevi. Prije dvije godine objavili su svoj debitantski live album Queen of the Night.

Bend je svirao na svim važnijim mjestima u Sloveniji, a upisao je i nekoliko europskih nastupa. Zbog sitnih pravnih zavrzlama morali su promijeniti ime u XSKULL8 pod kojim su u travnju ove godine izdali svoj prvi singl Engine of Doom.

Više o bendu XSCULL8 doznajte na mrežnim stranicama na adresi xskull8.com.

XSKULL8 – Little Miss Perfect

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -