willow avenue - for your money - 2021.

Willow Avenue predstavlja svoj drugi singl “For Your Money” uz prateći spot

Bend Willow Avenue predstavlja svoj drugi singl “For Your Money” uz prateći video spot. Vrijeme prvog lockdowna bilo je izrazito kreativno za trio iz skrivene avenije u zagrebačkom kvartu Vrbik. Uz spontano druženje nastao je album koji tvori zaokruženu cjelinu i svaka pjesma nosi svoj dio priče, a bend sada predstavlja drugi singl.


For Your Money je pjesma predskazanja. Ona govori o budućim događajima koji će tek nastupiti. Izlistava ih točno kao da gleda u budućnost putem kristalne kugle”, pojašnjava Willow Avenue. Pjesmu prati i vizualni rad – video spot u obliku pokretne slike. Nju je konceptualno razradila, snimila i montirala Barbara Raad, a sve je snimano u prostorima Laube.

Sve su pjesme ovog benda snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku

Za glazbu koju su Jack de Shaw a.k.a. Jakša Perković i Ante Perković zajedno stvarali, kantautorica Mary May a.k.a. Marija Butirić napisala je stihove i dala im melodiju. Prvi singl Hello, Goodbye te novi For Your Money uvode u album koji će pod nazivom Come What May sadržavati osam pjesama. Album će objavljen 28. travnja 2021. godine za ageniciju LAA.

Sve su pjesme snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku. Mix i master potpisuje Jack de Shaw, a za dizajn covera albuma zadužena je mlada dizajnerica Klasja Habjan. Podsjećamo, ovaj vrsni tročlani bend čine vrsni glazbenici Mary May, Jack de Shaw i Ante Perković. Više informacija o agenciji LAA doznajte na njihovom Facebook profilu.

Video: Willow Avenue – For Your Money

Tagged