city modus 2020 - westgate shopping city 2020

Westgate Shopping City ugostio četvrti po redu, humanitarno – modni projekt CITY MODUS 2020

U našem najvećem trgovačkom centru, Westgate Shopping Cityju, u ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine, održao se modni projekt “City Modus 2020” pod vodstvom Ive Loparić Kontek i Hane Tabaković Bakse. Događanje je bilo humanitarnog karaktera, a organizirano je kako bi tri zagrebačke bolnice dobile zaštitne maske, dezinfekcijska sredstva, rukavice i zaštitne kute. Na reviji se predstavilo sedam hrvatskih dizajnera, a reviju su kao i svih proteklih godina nosile osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. Ove godine projektu su se priključile i Humane zvijezde Hrvatske kao suorganizatori revije na čelu s njihovim predsjednikom Miroslavom Bičanićem. Tako su bivši vatreni, glumci i pjevači, članovi Humanih zvijezda Hrvatske, sudjelovali i u samoj reviji.

“Drago mi je što kao trgovački centar Westgate možemo podržati jednu humanitarnu manifestaciju. Ove je godine tu prisutna jedna simbolika vezana uz cijelu ovu situaciju u kojoj se svi zajedno nalazimo. Prikupljaju se sredstva za naša vrijedne zdravstvene djelatnike, koji se bore da sačuvaju ovu našu sadašnjost. Mi se pak kao trgovački centar borimo za našu budućnost, ekonomsku, društvenu i psihološku, s obzirom na to da svi naši posjetitelji trebaju psihološku podršku i moraju shvatiti da živimo u novom normalnom i da se sve ono što je bilo prije, može odvijati i sada. Ovo je četvrti događaj unazad mjesec dana koji se odvija u Westgateu i to je tek zahuktavanje za ono što nam slijedi u studenome, kada slavimo 11. rođendan, a bit će tu i jedan veliki sajam, koji će biti najveći događaj uopće u Republici Hrvatskoj od početka epidemije korona virusa. Imali smo i četiri otvorenja novih zakupaca unatrag nekoliko mjeseci, točnije, od svibnja, i planiramo još pet otvorenja u idućih mjesec i pol dana. Nama je ljeto bilo radno, a poruka jest – može se i treba se boriti za budućnost, ne samo Hrvatske, ne samo ovog ovdje, već za budućnost sviju nas. Naša je prednost što imamo veliki prostor, kada je 2002. godine projektiran Westgate, zamisao je bila da se nikad ne stvara gužva i da ljudi mogu ugodno shoppingirati, a to je u ovoj situaciji još jedan plus”, rekao je Marko Župa, voditelj komunikacija Westgate Shopping Cityja.

Glavni partneri projekta su URIHO i LABUD Zagreb, a pokrovitelji, kao i svake godine, bili su Grad Zagreb i gradski ured za zdravstvo te Varaždinska, Međimurska, Ličko – senjska, Krapinsko – zagorska i Zagrebačka županija na čelu sa županima. Pokrovitelji su bili gradovi Đurđevac, Samobor, Koprivnica, Petrinja, Ilok, Zaprešić, Sv. Nedjelja, Čakovec te Hrvatska obrtnička komora i obrtnička komora Zagreb.

hana tabaković - city modus 2020 - westgate shopping city 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Westgate Shopping City ugostio četvrti po redu, humanitarno – modni projekt CITY MODUS 2020

Comments are closed.