grupa trag vukovar / 2021.

Vukovarski rock blues bend “Trag” objavio singl naziva “Djeca sa zvijezda”

“Trag” je vukovarski blues rock band, a svoje glazbeno putovanje započinju žestokim singlom “Djeca sa zvijezda”. Na glazbi su radili Dimitrije Vladić, frontmen grupe i Kristijan Pašnjak, koji u bendu svira klavijature. Njihov zvuk je karakterističan i bogat.

Uz snažne gitare Dimitrija Vladića i bas linije Luke Bosića, čvrsti punk ritam na bubnju Nikole Ćurčića u nastavku pjesme pruža energiju i vibraciju koja podsjeća na stari zvuk ex-yu bendova početkom novog vala. Saksofon i klavijature u njihovim aranžmanima doprinose melodičnosti i dinamici pjesme.


Tekstovi koje piše Dimitrije Vladić socijalne su i društveno – kritičke tematike. Imaju motivirajuću poruku i zadatak osvijestiti ljude o problemima našeg društva te potaknuti ljude na toleranciju i razumijevanje. Prvi album najavljuju da će cijeli biti u duhu ove tematike, ali i da možemo očekivati različite i zanimljive aranžmane, kao i duboke tekstove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima.


“Uživajmo u dobroj muzici, pošaljimo pozitivnu poruku i širimo dobru energiju i ljubav koliko god mali ljudi bili zajedno ostavimo trag!”, njihova je blues rock grupe Trag poruka za vas. Singl Djeca sa zvijezda objavljen je pod diskografskom kućom Heksagon Music. Više o glazbenom žanru blues doznajte na Wikipediji, a Trag pratite na njihovom Youtube kanalu.

Video: Trag – Djeca sa zvijezda

Tagged