vojko v - mamacita | cesarica za hit lipnja 2023

Vojko V za pjesmu “Mamacita” osvojio Cesaricu za Hit lipnja 2023. godine

U nešto više od tri mjeseca od objave albuma pod nazivom “Dvojko”, Vojko V se odlučio predstaviti pjesmu “Mamacita”. A ona se zaista pokazala kao najveći hit s albuma! Da je to doista tako, potvrđuje i podatak da se “Mamacita” već više od dva mjeseca ne skida s Billboardove ljestvice najslušanijih pjesmama “Croatia Songs 25”. A potvrda uspješnosti pjesme “Mamacita” sada mu stiže i u obliku nagrade Cesarica za Hit lipnja 2023. godine!

Vojko V je pjesmu prepustio u ruke Rinu Barbiru, njegovom dugogodišnjem partneru kad je u pitanju režija videospotova. A osim uhodane suradnje s Barbirom, ovo je prva Vojkova autorska suradnja. Glazbu za Mamacitu uz njega potpisuje i mladi producent Mihovil Šoštarić, poznatiji kao Lockroom. A ovaj danas možda i najtraženiji domaći producent također je zaslužan za mix i master pjesme.

Podsjetimo, Vojko V je osvojio Cesaricu za Hit lipnja 2023. godine unatoč žestokoj konkurenciji. Tako se za ovu tituli Vojko borio sa Tonyjem Cetinskim i pjesmom Ima nešto te Sve što treba znat o ženi grupe Silente. Više informacija o ovom splitskom hip-hoperu i njegovim planovima za ljeto 2023. godine doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Vojko V – Mamacita

Tagged