vlado kalember / srebrna krila / 2021.

Vlado Kalember i Srebrna krila predstavljaju singl prepun ljubavi “To sam ja”

Vlado Kalember, jedan od najvećih šarmera i vlasnik najpoznatijeg i svima ugodnog hrapavog vokala na domaćoj glazbenoj sceni, uz svoj bend Srebrna krila ovoga puta predstavlja jednu uistinu posebnu skladbu.

Nakon nedavnih uspješnica “Kopija” i “Je li ti žao zbog nas”, Vlado Kalember i Srebrna krila objavili su novi singl “To sam ja” koji ima poseban značaj i izdvaja se od svega što su dosad objavili. Naime, Vladina, radišnost i kreativnost nije mu dopustila da pronađe vremena kako bi napisao biografiju na uobičajeni način kroz knjigu kako to rade mnogi umjetnici, već ju je odlučio pretočiti na sebi svojstven način, u njemu najprirodnijoj formi – kroz pjesmu.

“Napisao sam pjesmu prije pet godina i sada je završio, što znači da je baš sada pravi trenutak za objavljivanje. Ova pjesma je moja verzija My Way! To sam ja, to je moj put, moj život koji sam sažeo u jednu, ovu pjesmu. Za mnoge će to biti samo ljubavna pjesma. No, za mene osobno je to puno više – to je pjesma o meni”, rekao je Vlado Kalember. O Vladi više doznajte na Wikipediji.

Glazba za pjesmu To sam ja, biografskog singla prepunog ljubavi, odvažnosti i topline zasigurno će vas osvojiti na prvo slušanje. Pjesma je objavljena za diskografsku kuću Dancing Bear, a potpisuje ju Vlado Kalember. Stihove je napisao sjajni Željko Pavičić dok se aranžman i produkciju pobrinuo, već tradicionalno, odličan Hrvoje Grčević – Grga. Prigodno posebnoj tematici pjesme i njezinom značenju je i odabir simpatične fotografije jednogodišnjeg Vlade koja je poslužila upravo za cover singla / biografije.

Video: Vlado Kalember i Srebrna krila – To sam ja

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -