matteo cetinski / vjerujem

Vjerujem – Matteo Cetinski u borbi sam sa sobom u atraktivno prikazanim akcijskim scenama

Nakon uspješnog singla Stopimo Boje i fenomenalnog video spota snimanog u pustinji u Nevadi, Matteo Cetinski i njegov team izdali su novi singl Vjerujem.

Matteo – Vjerujem

Svi se slažu da je prvim singlom (Stopimo boje) Matteo pronašao svoj zvuk i tako opravdao povratak na glazbenu scenu na koju je donio svježinu i energiju ujedinjene inteligentnim porukama i iznimno sceničnom pojavom. Drugi singl će dodatno definirati izričaj ovog multitalentiranog kreativca koji uspješno balansira karijeru u dizajnu i glazbi.

“Dosta smo se mučili s tekstom pjesme jer on nije došao spontano i brzo kao Stopimo boje. Meni je bitno da uz dobar zvuk pjesma ima tekst koji u sebi ima iskrenu i relevantnu poruku koja oslikava moja razmišljanja u ovoj fazi života. Ne mogu izdati ni zarez ako ne stojim iza njega u potpunosti. Tekst smo Marko Mandić, Nemanja Filipović i ja napisali dosta brzo, ali nisam bio do kraja zadovoljan. Stajali smo tako tjednima na mjestu dok nam u pomoć nije uskočila Alka Vuica koja je u par poteza sve otpetljala. Tako je sve sjelo na svoje mjesto i evo nas”, rekao je Matteo Cetinski.

Tekst za singl Vjerujem moguće je tumačiti na razne načine, a jedan od tih je unutarnja borba svakog od nas. U spotu se tako Matteo bori sam sa sobom u atraktivno prikazanim akcijskim scenama i nudi drugačije tumačenje teksta.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Rab je spreman za Advent – Tony Cetinski na Rabu za doček Nove godine

“Nakon spota za pjesmu Stopimo boje koji je naišao na sveopće oduševljenje, očekivanja za novi spot bila su velika. Nadam se da nismo razočarali”, zaključio je Matteo.

Bojan Kosović je redatelj spota, a Igor Vuković (jedan od najboljih direktora fotografije na ovim prostorima) potpisuje sliku. Producent spota bez kojeg Matteo kaže da nista ne bi bilo je Dragan Stojković Pixi.

Ključne riječi (tagovi): - - - -