vjeko - karte za sreću - 2020

Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko, pronašao je svoje karte za sreću!

Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko te kao jedan od najljepših glasova showa The Voice, u dugoočekivanom novom singlu dijeli vam karte za sreću. Nakon hit singla “Samo hodaj dalje”, jedan od najboljih mladih pjevača Hrvatske vraća se u velikom stilu, spreman da novim feel good hitom zavlada radijskim eterom.

Svi tragaju za srećom, a Vjeko je jedan od onih srećkovića koji je svoje karte “zgrabio na vrijeme”: “Kartu za sreću pronašao sam još na Voiceu, mnogi ljudi obogatili su moj društveni i glazbeni život, a uz to sam i upoznao najdivniju djevojku na svijetu. Nakon toga sam dao naštancat` tih karata da ne zafali.”

Ako još ne znate, ta najdivnija djevojka koju Vjeko spominje je njegova životna i glazbena partnerica Eni s kojom je snimio hvaljene duete, a njihova zajednička kreativna i privatna budućnost izgleda zaista blistavo.

“Ono što sa sigurnošću mogu najaviti su nadolazeći nastupi i singlovi, a u nekoj bližoj budućnosti volio bih ovu pozitivnu priču uokviriti u album kako bih zapečatio jedno stvarno lijepo poglavlje. Moram spomenuti da Eni i ja opet radimo na duetu, što znači da i to možete očekivati u nekoj bližoj budućnosti”, dodao je Vjeko o kojem više možete doznati na njegovoj Facebook stranici.

Pjesma Karte za sreću nastala je u suradnji s Vjekinim dugogodišnjim suradnicima Miroslavom Lesićem Lesiqueom i Brunom Kovačićem, a inspirirana je Vjekinim neiscrpnim pozitivnim stavom prema svijetu: “Pjesma je potekla od strane autora koji su na temelju našeg dugogodišnjeg druženja vješto ukomponirali u pjesmu dio mog karaktera, budući da me mnogi doživljavaju kao neopterećenog, otkačenog i pozitivnog lika. Budući da pjesme utječu na emocije, drago mi je da ljudima mogu prenijeti pozitivu.”

Vjeko – Karte za sreću

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko, pronašao je svoje karte za sreću!

Comments are closed.