barbara kolar / gold fm / 2020.

Više nije tajna – Barbara Kolar “mijenja mikrofon” i dolazi na radio Gold FM!

Jedna od najomiljenijih radijsko-televizijskih voditeljica – Barbara Kolar – od ponedjeljka, 30. studenoga 2021. godine nalazit će se za mikrofonom zagrebačkog radija Gold FM! Radijska i televizijska zvijezda novo je pojačanje ovog jedinstvenog radija poznatog po legendarnim hitovima.

Kao obožavateljica svevremenskih pjesama koje ne blijede, Barbara i Gold pravi su “perfect match”. U savršenom spoju slušatelji će moći uživati svakog radnog dana od 9 do 13 sati u emisiji Gold Office.


“U životu nisam radila u uredu, a sad moram biti i šefica”, našalila se Barbara Kolar i dodala: “Moram priznati da imam tremu uoči ponedjeljka, ali jako se veselim, posebno jer Gold FM svira glazbu koju obožavam, od Davida Bowieja, Leonarda Cohena, Georgea Michaela, Robbieja Williamsa, Pink Floyda, Queena pa nadalje!

Barbara Kolar je razlog mnoštvu poruka oduševljenja koje je dobila redakcija Golda

“Kad sam čula da dolazi Barbara bila sam presretna, baš se radujem!”… “U ponedjeljak smo ponovo zajedno!”… “Bit će veselja, humora i još puno dobrih nota!”… Ovo su samo neki od komentara koji masovno na društvenim mrežama Gold FM-a koje su napisali slušatelji.

A jedna slušateljica prisjetila se i susreta s Barbarom: “Ne sumnjam da će izbor glazbe biti odličan. Njezin glazbeni ukus dobro mi je poznat još od koncerta Robbieja Williamsa. Naime, 2003. smo u Pragu zajedno uživale u zlatnom dobu njegove karijere.” Radio Gold FM možete slušati na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije na frekvenciji 94.9 MHz ili preko internet streama na adresi goldfm.hr.

Tagged