vedran ljubenko & šta će oni - ona ne treba pomoć - 2021.

Vedran Ljubenko i “Šta će oni” predstavljaju pjesmu “Ona ne treba pomoć”

Vedran Ljubenko ima novi singl! Poznat je publici po nastupima u The Voice i A strani te po autorskom debi albumu izdanom 2020. godine, a ovaj marljivi umjetnik je u karanteni oformio novi bend naziva “Šta će oni” i pripremio album koji izlazi već u svibnju 2020. godine.

A prije najavnih singlova poslali su nam lijepu čestitku za Dan žena u obliku pjesme “Ona ne treba pomoć” i pratećeg video spota. Više o Vedranu doznajte na njegovoj Facebook stranici.


“Ovu pjesmu nismo napravili da bude pjesma, a video nismo snimili da bude spot. Ova pjesma nije podilazeći lov na tantijeme, a spot nije kolekcija poznatih instagram profila za prikupljanje lajkova. Ova pjesma je poziv da idete svojim putem i radite točno ono što bi htjele raditi kad ne bi postojala društvena očekivanja i ograničenja. Video slavi borbu žena koje uporno i s puno ljubavi rade na životu kakav žele imati i promjenama koje žele vidjeti. Bez kulta ličnosti – jer njihov rad govori dovoljno”, poručio je Vedan Ljubenko.

Mladi glazbenici očito i slušaju vlastite savjete – naime, za svu glazbu, tekstove, produkciju i video uratke za album odgovorni su samo članovi benda Šta će oni.

Video: Vedran Ljubenko & Šta će oni – Ona ne treba pomoć

Tagged