valentina miletić - enter zagreb - riva split - 2020

Valentina Miletić zbog novog radijskog izazova preselila na Enter Zagreb

Valentina Miletić prihvatila je novi radijski izazov pa je tako od ponedjeljka, 26. listopada 2020. godine, redovito slušajte u eteru radio stanice Enter Zagreb.

Voditeljica, magistrica novinarstva, bivša Kraljica Dalmacije i blogerica Valentina Miletić, novo je pojačanje zagrebačkog radija za mlade EnterZG. Njihovim slušateljima je po prvi put u eteru zaželjela dobro jutro!

“Uživam u ovom poslu i vjerujem da to dopire do ljudi. Trudim se uljepšati im svaki dan i sigurna sam da ćemo se zajedno odlično zabavljati”, poručila je Valentina, a slušati je možete svaki radni dan od 7 do 11 sati.

“Tri zadnje godine sam vodila jutarnji show na Ultri Split, tako da mi buđenja u pet nisu stran pojam, a pričati mogu čim zazvoni alarm”, kaže, ali i priznaje da alarm ipak zna odgoditi jednom ili dvaput, a možda i tri puta, ako je takav dan.

U Zagreb se doselila prije nekoliko tjedana i još se navikava na novu sredinu

“Nedostaju mi prijatelji, obitelj i splitske gužve, odnosno ono što se u Splitu smatra gužvom jer se s pravom definicijom te riječi tek sad upoznajem”, smije se Valentina i otkriva da su joj omiljene zagrebačke destinacije Maksimir, Bundek i Sljeme.

“Volim prirodu i fizičku aktivnost. Dugo sam se bavila kickboxingom, a stare navike teško umiru. I danas udaram vreću iz gušta i zbog toga što uvijek mogu jesti. Veliki sam gurman pa negdje te kalorije treba potrošiti”, dodaje Valentina Miletić.Obožava i putovati, upoznavati kulture i običaje. Do sada je bila u 26 zemalja, a u planu joj je proputovati cijeli svijet. A energična Valentina i Enterova publika kliknuli su na prvu. Reakcije slušatelja su odlične, a među prvima su joj čestitali kolege Alex Milinković, Nina Slišković Goleš i Domagoj Cifrek – Cif.

O radiju Enter Zagreb doznajte na mrežnoj stranici na adresi enterzagreb.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -