lidija bačić lille - lubenica - 2019

Uz pjesmu “Lubenica” i Lille i Mikija Solusa osjećajte se “lubeničasto”

Ovog puta u duetu s Miki Solusom, atraktivna Lidija Bačić – Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! Lubenica je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje!

“Bio je to prekrasan dan s puno zabave i smijeha. Bilo je tu kupanja, nogometa, auti, džipova, lubenica, jet ski-ja, plesa… Drago mi je da sam napravila jednu ljetnu pjesmu i vjerujem da će se ljudi osjećati lubeničasto i s veseljem je pjevušiti”, rekla je Lille.

Miki o pjesmi kaže: “Ja cijeli život mlatim te lubenice i bilo je vrijeme da ih opjevam. Lille repa bolje nego Jay-Z, a i provozala me u starom džipu iz Bombaya pa je ovo bilo jedno zaista zabavno iskustvo. Vozio sam jet-ski, spustio se niz tobogan i pucao po golu ala Roberto Carlos u onoj famoznoj nogometnoj reklami u kavezu. Uživajte u pjesmi i zalubenite se ovo ljeto. Ne sumnjamo kako će Lubenica osvježiti i obilježiti ovo ljeto.”

Autori teksta su Fayo i Miki Solus, koji je ujedno zaslužan i za aranžman, dok je miks radio Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Novalji, a radila ga je ekipa Neo Visuals.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Uz pjesmu “Lubenica” i Lille i Mikija Solusa osjećajte se “lubeničasto”

Comments are closed.