baš naš advent 2022 :: plato gradec zagreb

Uz funky ritmove TBF-a i najveću gužvu do sada otvoren je BAŠ NAŠ Advent 2022!

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem, fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno – službeno je otvoren BAŠ NAŠ Advent na platou Gradec! A taj plato će sve do subote, 7. siječnja 2023. godine, zasigurno će biti rado posjećena zagrebačka lokacija i glavno odredište svih onih željnih dobrog druženja, puno smijeha, zarazne pjesme i plesa.


A na samom otvorenju, uz najljepši pogled na Grad i najveće hitove kultnog splitskog benda, uživala su i mnoga poznata lica i influenceri. Tako su se ispod mnoštva zelenih borova družili Marijana Batinić, Nataša Janjić, Antonija Blaće, Lucija Lugomer, Nevena Rendeli, Filip Vidović i brojni drugi. Da će TBF, koji iza sebe ima već 20 godina karijere, zabaviti i oduševiti sve generacije posjetitelja, nije bilo iznenađenje. Međutim, posebno i maštovito uređen plato Gradec uspio je iznova iznenaditi i osvojiti mnogobrojne posjetitelje.

Ove, baš kao i svake godine do sada, prekrasne fotogenične kulise osvojile su društvene mreže. A ove je godine BAŠ NAŠ Advent pripremio čak pet različitih photo pointova i tri različite kulise na posebno uređenom sELFie korneru, idealnih za najljepše i najuzbudljivije fotografije. Uz to, svoje mobitele i fotoaparate posjetitelji su koristili na svakom koraku. Jer razloga za ovjekovječiti dragocjene adventske trenutke bilo mnogo. Tu je zaista puno fotogeničnih kutaka kao i neizostavna vizura s zagrebačkom katedralom u kadru. Ali i cjelokupno čarobno uređenje te rooftopovi s kojih se može uživati u magičnim vizurama Zagreba!

BAŠ NAŠ Advent donosi uz zabavu i slasne zalogaje

Osim u stvaranju uspomena i fotografija za pamćenje, posjetitelji su uživali i u slasnim zalogajima i gastronomskim specijalitetima. A za taj poseban gastro doživljaj doista se isplatilo čekati u redu. Naime, ove godine su za najprimamljivije mirise i okuse zaslužni vrsni hrvatski chefovi Marin Medak, Mario Mandarić i Stjepan Gojšić te najpoznatiji chef’s trio – Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić.

Tijekom iduća 42 dana Adventa u Zagrebu omiljeni gornjogradski plato bit će najzabavnije mjesto u Gradu. Tu će posjetitelji dolaziti po dobar spoj glazbe, gastro ponude i opuštene, a opet zabavne adventske atmosfere. Dodajmo da će u petak, 2. prosinca, atmosferu zagrijati popularni zagrebački izvođač nove generacije Zembo Latifa. A rasplesana ekipa očekuje se i u petak, 9. prosinca. Tada će na nebu iznad metropole vladati ritam salse i hitovi Cubisma.

Nastupi poznatih DJ-a, koncerti, jedinstvena gastro ponuda i predivna atmosfera koja uvijek vlada ovom omiljenom gornjogradskom lokacijom, garantiraju dobar provod i najzahtjevnijima! Cjelokupni program festivala Baš Naš Advent 2022 možete pratiti na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

Tagged