časopis "studentska mreža" - logo 2020

Uskoro izlazi “Studentska mreža” – časopis koji na jednom mjestu donosi bitne informacije za studente

Informiranost studenata o raznim aspektima studentskog života od iznimne je važnosti onima koji se ne oslanjaju samo na diplomu kada je u pitanju pronalazak posla po završetku fakulteta. Kako bi se probrinuo da bitne informacije dođu do takvih studenata, Centar za razvoj mladih (CERM) zagrebačkim će studentima uskoro predstaviti časopis “Studentska mreža”. Studenti nerijetko ni na višim godinama studija nisu upoznati s mogućnostima koje im se pružaju niti da već od prve godine studija bez obzira na (ne)iskustvo mogu biti aktivni studenti koji će svojim radom doprinijeti poboljšanju studentskog standarda te si time obogatiti životopis i istaknuti se na tržištu rada.

U časopisu koji će imati 5 rubrika – Studij, Studentski život, Institucije, Virtualni svijet i Posao – studenti će uskoro imati najvažnije informacije na dlanu.

Vrhunac projekta zagrebačkim će studentima biti predstavljen uživo na najfrekvetnijim studentskim lokacijama i studentskim domovima, a upravo je prema njima i usmjeren cijeli projekt pa će se listajući stranice imati priliku upoznati sa Sveučilištem u Zagrebu i svim njegovim dijelovima, ostvariti brojne studentske pogodnosti te si osigurati bolji položaj u društvu tijekom studija i nakon njega.

Više informacija bit će dostupno na Facebook stranici Studentska mreža, Instagram profilu studentskamreza, kao i na CERM-ovim mrežnim stranicama na adresi cerm.hr, gdje studenti i mladi već sada mogu pratiti razvoj Studentske mreže.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Uskoro izlazi “Studentska mreža” – časopis koji na jednom mjestu donosi bitne informacije za studente

Comments are closed.