nina badrić 2019

Uoči koncerta u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić predstavlja novi singl “Ratujem s tugom”

Točno tri mjeseca dijeli nas od velikog koncerta Nine Badrić u Areni Zagreb. Bit će to prvi koncert naše glazbene dive u ovom impozantnom prostoru, a već s prvom najavom euforija među njenim pratiteljima nije se mogla suspregnuti. Nina Badrić jedna je od onih izvođača koja već godinama niže hitove a svojom bojom glasa i pjesmama obilježila je glazbenu scenu i stvarni život ljudi koji su se uz nju zaljubljivali, smijali, plakali, odrastali i rasli. Uoči velikog koncerta 7. ožujka 2020. godine u zagrebačkoj Areni, Nina upravo predstavljala novi singl, baladu naziva Ratujem s tugom. Prije dvije godine pjesma Rekao si, proglašena pjesmom godine, naznačila je sjajnu suradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo nam donosi snažnu skladbu koja svojom melodijom zorno prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

“Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj. Moja publika, moji dragi prijatelji imaju tri mjeseca za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe glazbene trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavit ćemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan. Ovaj koncert mi znači mnogo upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani – divna publika, briljantni suradnici, virtuozni glazbenici – svi onima s kojima sam i ja rasla, odrastala, glazbeno se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema!”, rekla je Nina povodom nove pjesme.

Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od Ja za ljubav neću moliti, Trebam te, Ja sam vlak, preko Čarobno jutro, Takvi kao ti, Nek ti bude kao meni do Dat će nam bog, Dani i godine i Rekao si.

Nabrojani niz samo je mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pjesme obojale, važnim momentima dale svoj pečat. Svi skupljeni i proživljeni osjećaji te sjećanja kulminirat će 7. ožujka 2020. u Areni Zagreb uz Ninu, njene prijatelje, suradnike i publiku.

Između nove pjesme i priprema za svoj najveći koncert, Nina se trenutačno nalazi na zajedničkoj američkoj turneji s Petrom Grašom dok će Novu godinu dočekati radno na riječkom Korzu.

nina badrić - ratujem s tugom - 2020

  • foto: Jelena Balić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -