tv series "stuck" - bbc production :: dylan moran & morgana robinson :: 2023.

Uoči dolaska u Hrvatsku Dylan Moran briljira u BBC-ovoj hit komediji “Stuck”

Nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime – “Oscar Wilde” komedije – Dylan Moran! Zvijezdi serija i filmova kao što su “Black Books”, “Shaun of the Dead”, “Calvary” i “Notting Hill” ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Tako nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe naše stiglo je vrijeme i za povratak u Zagreb. A u Zagrebu će nastupiti u Lisinskom u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine. I to s potpuno novim materijalom “We Got This”!


A osim svjetske turneje u sklopu koje dolazi u Hrvatsku Dylan Moran ovih je dana bio zauzet lansiranjem nove hit serije Stuck koja je u studenom 2022. godine počela s emitiranjem na BBC-u. Moran je autor serije, ali i glavni glumac uz briljantnu Morganu Robinson. A u Dylanovom mračnom stilu serija prati par na točki razilaženja. Uz vječna pitanja imati djecu ili ne, ostati skupa ili ne… Odlične kritike publike i kritike nagađaju Dylanov povratak na male ekrane i uspjeh koji je imao s hit serijom Black Books. A to je svakako još jedan razlog više da mu se pridružite u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da “uživate u plodovima ubrzanog kognitivnog propadanja. Ali i nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti i još mnogo toga”. Uskočite u ovu divlju i nezaboravnu vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata. Ako ste ljubitelj stand-up komedije, ovo je must see show 2023. godine! Ulaznice su u prodaji preko sustava Entrio, Ulaznice.hr te na blagajni Lisinski. Više o ovom stand-up komičaru doznajte na Wikipediji.

VIDEO TRAILER: Stuck – Dylan Moran i Morgana Robinson

Tagged