david bowie - the man who sold the world

U tjednu sjećanja na Davida Bowieja predstavljena dva nova izdanja

U tjednu sjećanja na Davida Bowieja, glazbenog i stilskog kameleona te jedne od najzanimljivijih ličnosti pop kulture, predstavljeno je EP izdanje “David Bowie Is It Any Wonder?” čijih će šest raritetnih i dosad neobjavljenih pjesama biti predstavljeno tijekom narednih šest tjedana. Izdanje je najavljeno za 8. siječnja 2020. godine, na sam glazbenikov rođendan, najavljeno dosad neobjavljenom verzijom pjesme The Man Who Sold The World, glazbenog klasika koji ujedno ove godine slavi svoju 50. obljetnicu, a u objavi ga očekujemo 17. travnja. A pjesmu možete poslušati na Deezeru.

David Bowie, glazbenik koji nas je očarao enigmom svoje osobnosti te koji je pomicao granice kulture sa svakim projektom, ostao je jedna od najvažnijih ličnosti u svjetskoj glazbenoj povijesti. Sjećanje na njega bit će obilježeno s dva nova izdanja – prvi je spomenuti digitalni EP Is It Any Wonder?, a drugi je LP/CD ChangesNowBowie na kojem se nalazi devet nikada objavljenih pjesama snimljenih u studenom 1996. tijekom proba za slavljenički koncert povodom Bowiejevog 50. rođendana u Madison Square Gardenu.

Limitirano izdanje ChangesNowBowie bit će dostupno na LP-u i CD-u, a najavljeno je za Record Store Day, 18. travnja 2020. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged