tvornica kulture zagreb | logotip | 2020.

Tvornica kulture zbog pandemije koronavirusa odgađa koncerte grupa The Boomtown Rats, Partibrejkers, Artan Lili i Jura Stublić & Film!

Zagrebački koncert grupe The Boomtown Rats u dogovoru s njihovim managementom prebačen je na subotu, 17. listopada 2020. godine, dok lokacija ostaje ista – Tvornica kulture. S obzirom na akutalnu situaciju oko pandemije koronavirusa pomicanje je bilo očekivano. A čekala se samo povratna informacija benda koji izuzetno želi svirati u Zagrebu. Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Također, ukoliko netko želi povrat novca zbog neodgovaranja novog termina može ga ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene u vremenu od 14. ožujka do 14. travnja 2020. godine.


Tvornica kulture će također biti prisiljena odgoditi i tri najbliža koncerta. Tako će nastupi bendova Artan Lili, Partibrejkersa i Jure Stublića i grupe Film biti odgođeni. Još se ne zna do kada, a intenzivno im se traže novi datumi koji će uskoro biti objavljeni.

Kao i u slučaju koncerta The Boomtown Ratsa, kupljene ulaznice vrijedit će za nove koncerte. Svi kojima ova pomicanja neće odgovarati, mogu ostvariti povrat novca najkasnije mjesec dana od prvotnog datuma. Konkretno – Artan Lili do 13. travnja, Partibrejkers do 21. travnja, a Jura Stublić do 4. svibnja 2020. godine. Više informacija o Tvornici kulture doznajte na mrežnoj stranici na adresi tvornicakulture.com.

VIDEO: The Boomtown Rats | Artan Lili | Partibrejkers | Jura Stublić & Film | Tvornica kulture Zagreb

Tagged