tvornica kulture zagreb / logo 2020.

Tvornica kulture odgađa The Boomtown Rats, Partibrejkerse i Juru Stublića

Zagrebački koncert grupe The Boomtown Rats u dogovoru s njihovim managementom prebačen je na subotu, 17. listopada 2020. godine, dok lokacija ostaje ista – Tvornica kulture. S obzirom na akutalnu situaciju oko pandemije koronavirusa pomicanje je bilo očekivano, a čekala se samo povratna informacija benda koji izuzetno želi svirati u Zagrebu.

Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Također, ukoliko netko želi povrat novca zbog neodgovaranja novog termina može ga ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene u vremenu od 14. ožujka do 14. travnja 2020. godine.

Tvornica kulture će i ostala tri najbliža koncerta odgoditi. Tako će nastupi bendova Artan Lili, Partibrejkersa i Jure Stublića i grupe Film biti odgođeni. Još se ne zna do kada, a intenzivno im se traže novi datumi koji će uskoro biti objavljeni.

Kao i u slučaju Boomtown Ratsa, kupljene ulaznice vrijedit će za nove koncerte. Svi kojima ova pomicanja neće odgovarati, mogu ostvariti povrat novca najkasnije mjesec dana od prvotnog datuma. Konkretno – Artan Lili do 13. travnja, Partibrejkers do 21. travnja, a Jura Stublić do 4. svibnja 2020. godine. Više informacija o Tvornici kulture doznajte na mrežnoj stranici na adresi tvornicakulture.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Tvornica kulture odgađa The Boomtown Rats, Partibrejkerse i Juru Stublića

Comments are closed.