tražimo dom s mirjanom mikulec - sezona 3 - rtl televizija - 2021.

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec – treća sezona emisije na RTL Televiziji

Potraga za idealnim domom ispred TV kamera nastavlja se i ove jeseni – u subotu,16. listopada 2021. godine na RTL-u kreće nova, 3. sezona, emisije “Tražimo dom s Mirjanom Mikulec”! Svi koji su se nekada uhvatili u koštac s kupnjom i uređenjem nekretnine vrlo su dobro svjesni koliko vremena i energije je potrebno kako bi pronašli i stvorili savršen dom. Upravo tu nastupa tim stručnjaka, arhitekata i agenata, vođeni poznatom dizajnericom interijera, Mirjanom Mikulec.

Uzimajući u obzir sve kriterije, potrebe i želje kandidata, odnosno potencijalnih kupaca, agenti pronalaze nekretnine, a arhitekti rade takozvani staging. Napominjemo kako je ovdje riječ oprivremenom uređenju kako bi prvi dojam bio što bolji. Ali i kako bi se kandidati mogli zamisliti u nekoj od tih nekretnina.

“Zadovoljstvo mi je bilo raditi na novoj sezoni emisije Tražimo dom. Naročito jer smo je pokrenuli prošle godine u otežanim okolnostima pandemije koronavirusa. No, iz takvih situacija nerijetko izlaze projekti koji će trajati. Kao i InDizajn sa svijetom interijera prije 10 godina, tako je i Tražimo dom bio prvi tv format u Hrvatskoj sa svojom tematikom nekretnina. Pozitivne reakcije i prepoznatljivost koju smo uspjeli steći. Ohrabrili su nas da idemo dalje i pred gledateljima je već 3. sezona. Provjereni koncept emisije neće mijenjati, a zaštitni znak emisije su njezini junaci u potrazi za novim domom. U tome im pomaže dizajnerica i njezin tim pronalaskom odgovarajućih nekretnina”, rekla je Mirjana Mikulec.

U dosadašnje dvije sezone emisije dom je pronađen za čak 11 kandidata

Tu je mladi par koji je kupio svoju prvu zajedničku nekretninu. A spomenimo i obitelj s troje djece i psom koja je napokon ostvarila dugogodišnju želju i sada žive u kući s vrtom. Spomenimo i kandidatkinju iz Karlovca pronašla je kuću koju će u potpunosti urediti u svoju dom iz snova.

Za početak nove, 3. sezone, cijeli tim ponovo je posjetio Karlovac. Tamo je Marinku Lešu, voditelju i glumcu, kojeg će mnogi gledatelji prepoznati iz emisije InDizajn u ulozi spikera, pomogao u potrazi za novom nekretninom. Marinko je bio pomalo neodlučan… A koje stanove su mu pronašli i jesu li ih arhitekti prilagodili i stagingom osvojli Marinka, saznajte u prvoj epozodi. Ako ste i vi u potrazi za svojim domom iz snova te želite da vam tim Mirjane Mikulec pomogne u tome unutar emisije Tražimo dom, prijavite se na mail nekretnine@mmi.hr. Više o emisiji možete saznati na Facebook stranici emisije.

Video: Treća sezona “Tražimo dom s Mirjanom Mikulec” od 16. listopada na RTL-u

Tagged