top radio - barbara kolar i ivan vukušić - 2021.

TOP radio – novi radio u Gradu Zagrebu koji emitira na frekvenciji 101MHz

Zasvirao je TOP radio, radio koji pomiče medijske granice! Tako će na frekvenciji 101 MHz od srijede, 29. rujna 2021. godine u 7 sati uz Zagrepčane svakodnevno biti Barbara Kolar, Filip Riđički, Tamara Loos, Gina Damjanović i mnogi drugi. A na novom radiju – TOP radiju – svirat će rock-pop i pop-rock glazba – mjuza koju briješ!

“Iza nas je golem posao, od istraživanja tržišta do razvoja koncepta. Zaista smo se potrudili da TOP radio bude top, drugačiji, moderan i zanimljiv. Imamo i brutalno dobru mjuzu koja nema roka trajanja i koja spaja sve generacije. Ponosan sam na cijeli naš tim, a mogu reći i da je ovo tek zalet za ono što nas čeka. Razvijamo visual radio koncept, radio kakav Hrvatska još nije vidjela”, poručio je Ivan Vukušić, programski direktor TOP radija.


“Radio je neizostavan dio kreativne industrije! Želja nam je toj kreativnosti dati prostora i poticati je”, rekao je Ivan Vukušić nakon što su Tamara Loos i Filip Riđički probili led i prvi put pozdravili Zagrepčane s frekvencije 101MHz. Dodajmo da ćemo se s njima družiti svakog radnog dana, od 6 do 9 sati u TOP showu. A interesantan je podatak da je TOP radio započeo emitiranje premijerom pjesme Boje pjevača Vinka Ćemeraša. Više informacija o radiju doznajte na njihovoj Facebook stranici. Live stream ovog novog zagrebačkog radija slušajte preko mrežne stranice na adresi topradio.hr.

Tagged