tonco - antonio lukačević - alisa I 2022.

Tonco, mladi glazbenik koji njeguje retro pop, predstavlja singl “Zauvijek tvoj”

Tonco, glazbenik pravog imena Antonio Lukačević koji dolazi iz okolice Vinkovaca, publici se nedavno predstavio jako dobro prihvaćenim singlom “Zauvijek tvoj”. A ovom prilikom predstavlja svoj drugi službeni singl kojeg je nazvao “Alisa”.

Alisa je pravi ljetni hit singl. Pjesma je spoj moderne produkcije i pitkog retro pop zvuka koji je u posljednje vrijeme jako popularan među mladim glazbenicima, ali i publikom. Poznat po svom zanimljivom glazbenom izričaju, Tonco na društvenim mrežama ima jako zavidne brojke – ovog mladog vinkovačkog glazbenika već prati više od 20 tisuća korisnika.

Za spomenuti singl Tonco je i snimio zanimljivi retro video spot kojeg je u montaži sredio Luka Vidović, član popularnog zagrebačkog electro pop dua Pocket Palma. Sam Antonio Lukačević bolje poznat i kao Tonco je za pjesmu Alisa napisao glazbu i tekst. Beat je napravio Def Starz, dok je za produkciju i aranžman bio je zadužen glazbenik Matt Shaft. Dodajmo da je novi Toncov singl objavljen u sklopu nezavisne diskografske kuće Heksagon Music. A kako sam glazbenik najavljuje, nove pjesme i videospotovi Tonca dolaze uskoro! Sve novosti vezane uz njegov rad možete pratiti na njegovom službenom Youtube kanalu.

Video: Tonco – Alisa

Tagged