tomislav goluban - express connection - 2021.

Tomislav Goluban predstavlja instrumentalnu pjesmu “Express Connection”

Nakon 20 godina karijere i prve nominacije za Porin u kategoriji Rock albuma, Tomislav Goluban velikom brzinom juri dalje. “Express Connection” je prvi singl i naslovna instrumentalna pjesma albuma koji će za američku diskografsku kuću biti objavljen u travnju 2021. godine.

U njoj dominira rockerska strana Golubanove usne harmonike. Blues kao sigurni temelj, no rock kao nadogradnja tj. “Blues je korijen, a sve ostalo je plod”.


Naslov pjesme inspiriran je brzinom, žurbom i prolaznošću vremena, a snimljen je i zanimljiv adrenalisnki videospot. U njegovom nastanku sudjelovali su vrhunski sportaši, Golubanovi prijatelji koji su u raznim disciplinama ostvarili vrhunske europske, svjetske i olimpijske rezultate. Oni su Ivica Kostelić, Nenad Šipek i Slaven Ivančić. Američki automobil je vozio Stjepan Lučić, a spot je snimio Luka Smuk. Singl Expess Connection je u petak objavljen za američku diskografsku kuću Blue Heart Records.

“Vjerujem da bi ova stvar mogla sjajno poslužiti svim sportašima za nabrijavanje isto kao što će nama, nadam se vrlo brzo, poslužiti za dizanje atmosfere na svirkama uživo”, rekao je Tomislav Goluban. Nakon što pogledate spot, obavezno provjerite Golubanovu redizajniranu web stranicu preko koje možete doći do raznih iznenađenja i poklona ako postanete dijelom njegovog “jata”.

Video: Tomislav Goluban – Express Connection

Tagged