tomislav bralić & klapa intrade | cibona zagreb | 02.12.2024.

Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali svoj 17. zagrebački prosinački koncert kojeg u subotu, 2. prosinca 2023. godine održavaju u Ciboni!

Rasprodan je i 17. tradicionalni zagrebački prosinački koncert kojeg će održati Tomislav Bralić i klape Intrade. Tako će puna dvorana Cibona u subotu, 2. prosinca 2023. godine uživati u najvećim hitovima Tomislava i njegove klape uz pratnju orkestra. A ukratko – ponovno su uspjeli! Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju uspjehe svoje zagrebačke koncertne tradicije. Već 17 godina pune najveće zagrebačke dvorane, a ove će, 2023., publici pružiti posebnu glazbenu poslastica. A to je pratnja orkestra Josipa Cvitanovića koja će dati posebnu čar njihovim najvećim dalmatinskim hitovima…


Cijela je priča zagrebačkih koncerata započela 2006. godine kada je održan koncert u Lisinskom. A u karijeri klape Intrade ta je godina bila prekretnica karijere. Naime, nastupom na legendarnom koncertu Ne damo te pismo naša koji se održao na Poljudu oduševili su publiku. Tada su doslovno preko noći postali ljubimci publike, ali ne samo u kontekstu Dalmacije. Snimka njihove izvedbe Croatio, iz duše te ljubim na raspjevanom Poljudu pronijela se zemljom i započela pravu malu klapsku revoluciju koja je pridonijela popularnošću klapske pjesme i izvan okružja u kojem je nastala.

Od tog koncerta na splitskom stadionu Poljud traje fenomen klape Intrade. A još jedan rasprodan koncert u Zagrebu daje naslutiti da nije dosta ni klapi ni publici. U ovih 17 godina koliko već traje tradicija zagrebačkih koncerata, ovo će zadarskoj klapi biti deveti put u Ciboni. Pjevali su u svim većim zagrebačkim koncertnim prostorima, od Lisinskog do Arene, ali upravo im je u Ciboni najljepše. Ovdje se osjećaju, kako kažu, kao doma. A za svoje će goste još jednom pripremiti pravi spektakl… Više o klapi Intrade doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Tomislav Bralić i klapa Intrade – Kada jednom odem

Tagged