jonathan - to love / to hold - 2021.

To Love / To Hold – limitirano dvostruko vinilno izdanje grupe Jonathan

Nešto ranije nego je planirano, već u ponedjeljak, 8. ožujka 2021. godine, na sam Dan žena, u prodaji će se naći specijalno limitirano dvostruko vinilno izdanje “To Love / To Hold” koje sadrži dva albuma grupe Jonathan. Dva dana ranije riječki Dallas Music Shop donosi ekskluzivnu promociju na kojoj će se također moći kupiti ovaj izvanredan LP.

Otisnut u samo 300 primjeraka, vinil na jednom mjestu donosi oba posljednja izdanja koja su završila na listama najboljih godišnjih albuma u regiji. Ovaj dvostruki LP na tržište je trebao doći 10. ožujka, ali ogroman interes pomaknuo je datum izlaska nešto ranije. Naime, već je u prednarudžbama prodano pola tiraže. NE brinite, ostatak će se moći kupiti online i u odabranim glazbenim dućanima.


U subotu, 6. ožujka točno u podne, u riječkom Dallas Music Shop započet će promocija LP-a To Love / To Hold. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa članovi grupe Jonathan družit će se s fanovima i potpisivati ploče, koje će se moći kupiti ekskluzivno, dva dana prije službene objave.

Dvostruko vinilno izdanje može se naručiti mailom na info@laa.hr, na webu Dirty Old Shopa i Rockmarka. Također, ploča će biti dostupna u Pločniku, Aquarisu CD Shopu te Dancing Bear dućanima u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Ploča stiže dva tjedna nakon objave novog singla “Falling” grupe Jonathan

Singl i video spot donose svjež, gotovo novi bend, resetiran glazbeno, vizualno i estetski. Producent pjesme je stalni suradnik Jonathana, Matej Zec. On je producirao sve albume benda do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci. Novi singl prati i videospot u kojem se pojavljuje talentirani riječki plesač Toni Flego. Njegove zavidne artističke sposobnosti i jaka karizma dali su ovoj pjesmi novu dimenziju.

Uz njega, ogroman dobitak za bend je nova suradnja s Filipom Gržinčićem koji potpisuje režiju spota, jednog od nesumnjivo najboljih video radova u posljednje vrijeme. Filip je dosad režirao spot I Never Meant To Be There s albuma To Hold i odradio nekoliko photo sessiona s grupom. O Jonathanu više doznajte na njihovim Facebook stranicama.

Video: Jonathan – Falling

Tagged