tko je ovdje lud? natalija đorđević i marko torjanac - 2020

Tko je ovdje lud? – održana svečana 100. izvedba predstave i to online

Održana je svečana 100. izvedba predstave “Tko je ovdje lud?” i ujedno prva izvedba te predstave on line uživo! Na kazališne daske za gledatelje pred ekranima i u kazališnoj dvorani ponovno su stali doktorica Kokica i doktor Zver sa nizom svojih korisnika u svijetu koji puca po šavovima.

Predstava je, prema pohvalama on line publike koja ju je pratila na streamingu i reakcijama publike u dvorani, primljena i prenesena odlično i uz puno smijeha.

U ovoj ludoj kazališnoj komediji koja ima podnaslov Kroz 6 koraka i 1 uvid do potpune sreće po više uloga igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac, a na rasporedu je ponovno u nedjelju, 22. studenoga 2020. godine kada se može pogledati i uživo u Kazalištu Mala scena i na streamingu u online kazalištu uživo.

Među mnogim posjetiteljima, kolegama i prijateljma na predstavu je došla i Josipa Lisac koja za predstavu i njezine protagoniste imala samo riječi hvale.

Već sljedeća predstava online kazališta uživo na rasporedu je u nedjelju, 8. studenoga

Riječ je o kazališnom hitu Ritina škola koji će, uz prvu on line izvedbu, proslaviti i sveukupno 150. izvedbu, a premijerno u glavnoj ulozi Rite nastupit će Vanda Winter koja ovu ulogu preuzima od Nataše Janjić Medančić koja je nedavno rodila.

Predstavu je moguće gledati i uživo u kazalištu Mala scena (Medveščak 2). Ulaznice za gledanje uživo u kazalištu, ali i online moguće je kupiti na mrežnoj stranici kazališta na adresi planet-art.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -