Time Out Zagreb 2019

Time Out Zagreb 2019 – najbolje od kulture, zabave, gastronomije i turizma na 208 stranica turističkog vodiča

Time Out Croatia predstavlja ono najbolje od destinacije i raznolike ponude u čak 315 gradova i 58 zemalja, a ovoj se listi sada pridružio i Time Out Zagreb. Novo zagrebačko izdanje magazina na čak 208 stranica predstavlja glavni grad Hrvatske u svim njegovim najboljim aspektima. Također, Time Out Zagreb promovira brojne mogućnosti koje Zagreb nudi stranim i domaćim urbanim istraživačima, željnih raznolikih kulturnih, zabavnih, enoloških i gurmanskih iskustava. Ovaj ultimativan turistički vodič, izdan u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, donosi najbolje od kulture, zabave, gastronomije i zdravstvenog turizma koje Zagreb pruža.

“Najnovije izdanje Time Out Zagreb 2019 donosi pažljivo odabrane fotografije i tekstove koji su kreirani za turiste, ali i same Zagrepčane, kako bi upoznali svaki kutak ovog predivnog grada u kojem i sam živim. Nadam se da ćete uživati u čitanju zagrebačkog izdanja baš kao što i mi uživali u njegovoj izradi”, rekao je Justin McDonnell, glavni urednik Time Out Croatia.

U sklopu novog Time Out Zagreba nalazi se i poseban, integrirani prilog o zdravstvenom turizmu u Zagrebu kao iznimno važnom i konstitutivnom dijelu rastuće turističke ponude u metropoli. U prilogu su objavljeni detalji o vrhunskim klinikama, osobnostima, suvremenoj medicini u Zagrebu i okolici, kao i mnoštvo informacija o cjelokupnoj usluzi najboljih privatnih ustanova koja je zanimljivija sve većem broju stranih turista.

“Sve što se događa u Zagrebu zaslužuje biti dio ovog magazina. Najbolji dio svakako je taj što ga pišu novinari na temelju stvarnih iskustava, koja omogućuju da glavni grad Hrvatske 365 dana u godini ima svoju turističku priču”, smatra Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajdnice grada Zagreba.

Time Out “obitelj”

Time Out Croatia dio je globalne Time Out obitelji, vodećeg globalnog medija u području svih grana turizma, kulture i gastronomije, prisutnog u 315 gradova i 58 zemalja te s mjesečnom publikom od 242 milijuna čitatelja diljem svijeta. Time Out Zagreb Magazine upravo se pridružuje ostalim ovogodišnjim izdanjima u Hrvatskoj: Time Out Istria, Time Out Rijeka i Time Out Croatia 2019.

Ova izdanje predstavit će Hrvatsku na novi način te prikazati brojne mogućnosti na mjestima koja su u Hrvatskoj tek otkrivena, a promovirati ona koja su se pokazala kao dodana vrijednost unutar kulturne, zabavne, smještajne i gastronomske ponude.

Za sve koji su odani svojim pametnim telefonima, tabletima i računalima magazin Time Out Zagreb dostupan je i na internetskoj stranici i društvenim mrežama Time Out Croatia magazina.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -