the voice kids hrvatska 2024

The Voice Kids Hrvatska | Hrvatska radiotelevizija po prvi put bira najljepši dječji glas Hrvatske, a prijaviti se možete sve do utorka, 11. lipnja 2024. godine!

Prijavite se na “The Voice Kids Hrvatska” putem mrežne stranice voice.hrt.hr do utorka, 11. lipnja 2024. godine. Točnije, ako ste stariji od osam, a mlađi od petnaest godina, ispunite prijavu zajedno sa svojim roditeljima i avantura “The Voice Kids Hrvatska” počinje. I napomenimo, prijave su već u tijeku, a pozvani su svi oni koj žele provjeriti svoje mogućnosti. Pa ako želite glazbeno napredovati, upoznati nove prijatelje i zabaviti se pozivamo vas da zajedno s ekipom iz cijele Hrvatske otkrijete što krije najuzbudljivije pjevačko natjecanje “The Voice Kids”.

Bez obzira je li vaš glas besprijekoran ili želite čuti savjete mentora kako bi postao još bolji, ne brinite. Ono što možemo obećati svakom kandidatu je sigurno okruženje. Očekuje vas puno uzbuđenja i nezaboravno iskustvo kakvo su proživjeli i njihovi nešto starije kolege. Zato smo ih i pitali bi li se prijavili na The Voice Kids Hrvatska da je postojao kad bili nešto mlađi. Naravno, o svojim počecima najviše su saznali iz roditeljiskih priča.

Upravo je od njih i Sandro Bjelanović saznao koji je bio njegov prvi veliki hit: “Meni su mama i tata pričali kako sam već kao klinac od tri godine pjevao pjesmu Thunderstruck od AC/DC. Na satu glazbenog odgoja uvijek sam ja bio taj koji nešto pjevao pred cijelim razredom! Tu su krenuli moji prvi zborovi, upis u glazbenu školu. Kad sam počeo pjevati bilo je tu svega, svakakvih falševa, susjedi su mi znali su reći – pa susjed, vi se čujete do pola ulice! Djeco, neka ova moja poruka bude vama inspiracija da se i sami prijavite na The Voice Kids Hrvatska. Jer da se The Voice Kids pojavio kada sam bio dijete, odmah bih se prijavio! Nemojte se bojati, nemojte se sramiti!”

The Voice Kids Hrvatska prima prijave do utorka, 11. lipnja 2024. godine!

“Cijelo djetinjstvo živjela sam okružena bukom moje velike obitelji, ali ta buka nerijetko je bila popraćena i glazbom. Kao jako mala curica pjevajući zabavljala sam prodavačice u trgovinama. U to vrijeme moja najveća glazbena ikona bila je Vesna Pisarović čije su pjesme redovno bile na mom repertoaru. Cijelo djetinjstvo sam sanjala o pjevanju na velikoj pozornici pred publikom , ali sebi sam to ispunila tek u 21. godini života kad sam se prijavila na The Voice Hrvatska. Da je tada bio The Voice Kids, mala Ivana sigurno bi bila prva koja bi tipkala prijavu i čekala da me pozovu. Prijavite se i vi!”, rekla je o svojim glazbenim počecima 22-godišnja simpatična Mostarka Ivana Jukić.

A njezin partner iz dvoboja, polufinalist Sergej Božić, prisjetio se svojih prvih koncerata: “Moji prvi nastupi nisu bili na velikoj pozornici već kod kuće, a moja vjerna publika bili su roditelji. Kao mali slušao sam dječje pjesmice, ali posebno sam volio pop glazbu. S nekih 11 godina počeo sam ozbiljnije razmišljati kako želim biti pjevač. Da je postojao The Voice Kids tada, sigurno bi bio moj izbor.”

Sergej je na kraju poručio svim roditeljima čija djeca razmišljaju o prijavi da budu uz svoj dijete. Ali i da ga podrže u tome. A svi vi koji još uvijek važete da li ne, dajte sebi priliku. I zajedno s vašim roditeljima ispunite prijavu te pokažite svojim glasom koliko volite glazbu! Ne zaboravite, prijaviti se možete putem mrežne stranice voice.hrt.hr, a rok je utorak, 11. lipanj 2024. godine!

VIDEO: Medley finalista | Live 3, finale | The Voice Hrvatska | Sezona 4

Tagged