the tilt - holy ground - 2020

The Tilt, beogradski synthwave bend, ima pjesmu baš za vas – Holy ground

Ukoliko vam nedostaje stari dobri vajb osamdesetih, beogradski synthwave bend “The Tilt” ima pjesmu baš za Vas! Nakon izrazito pozitivnih reakcija na pjesmu “Random” i obrade viralnog hita “Karakondžula”, autor projekta Vladimir Đedović odlučio je treći singl “Holy Ground” plasirati u javnost kao video spot.

Uz stalnog gitarista Mladena Pecovića, gostujuća pjevačica na pjesmi “Holy Groundu” je Milica Grujičić iz poznatog klupskog benda “Lezz Go”.

“Pošto je cijela glazbena industrija zbog pandemije i blokade pretrpjela kolaps, umjesto pripremanja nastupa uživo, svoju energiju sam u potpunosti preusmjerio na kreativni i autorski rad. Tako sm htio sam kroz ovu pjesmu podsjetiti nas sve na neke davne zlatne godine, ali ne samo na zvuk, već i na boje na kojima je većina nas odrasla”, rekao je Vladimir Đedović.

Kako Vladimir Đedović govori, “osamdesete su upravo onaj osnovni recept koji možete očekivati na predstojećem debi albumu grupe naziva Skill Shot. Osim na YouTubeu, grupu The Tilt i njihove uratke možete pronaći i na streaming platformama kao što su Spotify, Deezer ili iTunes.

Video spot: The Tilt – Holy Ground

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -