crystal - the gentleman - moonlight session - 2020.

The Gentleman u novom izdanju Moonlight Sessiona pjeva baladu Crystal

Novi “Moonlight Session” ugostio je osebujnog glazbenika – The Gentleman izvodi baladu “Crystal”, koja je za ovu priliku dobila sasvim novi aranžman. Pjesma “Crystal” prvi put je objavljena krajem 2017. godina kao prvi službeni singl “The Gentlemana” te je uz nju posebno “emotivno povezan”.

“Uvijek moramo težiti potpunoj iskrenosti prema sebi i prema drugima. Jedino tako moguće je živjeti slobodno, bez obzira na cijenu. Ako i krećemo u nepoznato, vjerojatno će biti teško, ali krećemo zajedno i na kraju dana ćemo biti ispunjeni. Ne treba nas biti strah prepustiti se osjećajima. Istovremeno treba biti spreman primiti na sebe i sve mračnije i teže stvari koje osoba nosi sa sobom. Zajedno je uvijek lakše. Ja tebe nosim, ti mene nosiš… To je stih koji sve govori”, rekao je The Gentleman.


Sam pjevač pravog imena Marko Lucijan Hraščanec autor je glazbe i teksta. U njoj se obraća voljenoj osobi koja mu “daje sigurnost i ljubav” i govori o međusobnoj podršci i zajedništvu. Pjesma je “sadržajem i značenjem snažna, no zvukom je pjesma koja grli”. A ako Vas zanima više informacija o njemu, pronađite ih na njegovoj Facebook stranici.

Audiovizualni projekt Moonlight Session nastao je iz ideje ekipe entuzijasta

A to su snimatelj video spotova Dinko Šimac iz Beyond Pines Films te Marina i Helena Hraščanec iz Intek Musica. Oni su željeli na ovaj vrlo atraktivan način audio i video snimanja uživo predstaviti javnosti nove hrvatske izvođače, ali i već afirmirane pjevače i bendove. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu suradnju i novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi Moonlight Session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Do sada su osim The Gentlemana ugostili Annu Moor i bend Rens Argoa, a u sljedećim mjesecima najavljuju još puno zanimljivih glazbenih mjesečina.

Video: The Gentleman – Crystal / Moonlight Sessions

Tagged