the game | zagreb croatia | 2023.

The Game za samo tri dana rasprodao sve early bird ulaznice za koncert kojeg će održati u Boogaloou u utorak, 19. prosinca 2023. godine

Trebalo je samo tri dana da bi The Game rasprodao sve early bird ulaznice za nastup u Boogaloou koji će se održati u utorak, 19. prosinca 2023. godine. No, ulaznice su po pretprodajnoj cijeni od 49 eura dostupne preko sustava Entrio, kao i hard copy primjerci u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i na njihovom webu. Na dan koncerta će, ako koja ulaznica ostane, koštati 55 eura. I dodajmo, ovo je jedini Gameov koncert u ovom dijelu Europe, a njemu će se na pozornici pridružiti Phat Phillie, jedan od pokretača kultnog Blackouta koji ove godine slavi 30 godina djelovanja.


“Jako sam sretan i čast mi je što mogu biti dio ove priče. The Game je zaista veliko ime, a tome najbolje svjedoče brojne poruke prijatelja iz cijele ex-Yu koji su najavili svoj dolazak na koncert. Ali i to da su early bird ulaznice tako brzo rasprodane. Ovo je velika godina jer slavimo 50 godina postojanja hip-hopa, a i ovih Blackoutovih 30 je vrlo brzo prošlo. Zato idemo zakucati ovu 2023. godinu spektaklom za kraj. Vidimo se u utorak, 19. prosinca 2023. godine u klubu Boogaloo“, rekao je Filip Ivelja, poznatiji kao Phat Phillie.

The Game, pravim imenom Jayceon Terrell Taylor, rođen je 1979. godine u zloglasnom Comptonu. Legenda kaže da je ime dobio po filmu The Game, jer ga je njegova baka jako voljela…. Svoju hip-hop priču započinje izbacujući mixtapeove u suradnji s West Coast reperom JT the Bigga Figgom. U kasnoj 2003. godini postaje dio G-Unita. A nakon što je samostalno izdao album prvijenac Untold Story, zamijetio ga je Dr. Dre. Tada The Game potpisuje za Aftermath Records. 2005. godine izdaje legendarni album The Documentary s kojeg dolaze bangeri kao što su Hate It or Love It, How We Do, Dreams ili Put You On The Game. Više o The Gameu doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: The Game – West Side

Tagged