the frajle - voli me godinama - 2020

The Frajle predstavljaju novu pjesmu za ljetne večeri – Voli me godinama

Ljetne noći lako je zamisliti uz melodije pjesama The Frajli. Nešto sasvim posebno veže ove djevojke i to doba godine kada sunce krene padati te njihove posebne, ljetne pjesme, dobiju tu neku posebnu čar.

Vrhunac spajanja atmosfere i melodije, naravno, bi bio doživljaj pjesme uživo, pod zvjezdanim nebom, no kako prilike nalažu, svu atmosferu svoje nove pjesme “Voli me godinama” The Frajle su pretočile u video spot i dobile malu, romantičnu, nostalgičnu, hipnotizirajuću priču u kojoj se vrijedi izgubiti.

Video spot odiše ljetom, ljetnim danima i večerima, bez ijednog kadra mora. Redatelji spota, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, okupili su djevojke u jednoj divnoj skrivenoj kući u Zagrebu, koja se savršeno uklopila u atmosferu teksta i melodije, i dokaz je da čuda usred “betona” postoje.

The Frajle su s pjesmom Voli me godinama nastupile na nedavno održanom 60. Splitskom festivalu i osvojile su nagradu za najbolju interpretaciju.

Od romantičnog teksta do bajkovitog okruženja, od zvuka ljetnih evergreena do Frajli, uživajte u “Voli me godinama”

Pjesmu Voli me godinama napisala je Frajla Marija Mirković, a u stvaranju teksta joj se pridružila Alka Vuica. Zanimljivo je kako pjesma uopće nije napisana za njih i dok je Makica bila u razmišljanju koji izvođač bi bio savršen za nju, prijateljica im je rekla – pa vi!

Nakon toga, cure su otpjevale pjesmu sebi za probu i dogodila se ljubav. Zanimljivo je također kako je pjesma nastala na otoku Kreta, a završena je u Zagrebu, pod Rubikon produkcijom.

Više informacija o grupi The Frajle doznajte na mrežnim stranicama na adresi frajle.com.

The Frajle – Voli me godinama

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -